Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liczba graczy na serwerach

VexoniaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jako, że chciałbym spróbować swoich sił w Blade & Soul chcę się was poradzić, który serwer według was zrzesza największą ilość graczy? Oczywiście chodzi o serwery Europejskie.

Drugim pytaniem, skierowanym do waszej społeczności jest kwestia rozgrywki.

Czy bez potrzeby pakietów premium można fajnie pograć?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Siemanko, jak wiadomo to dużo osób gra na serwerze Cardinal Gates oraz Windrest. A co do pakietów premium, w B&S w sklepie można jedynie wykupić upiększenia graficzne, nic nie wnosi to do rozgrywki, więc jak najbardziej pozytywnie. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma p2w, a raczej nie, aż tak mocno, jest premium membership, który daje ci bonusy, ale nie są to, aż tak wielkie liczby. Rozgrywka jest ciekawa, a jeśli chodzi o serwery to zapraszam na Wild Springs ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie, to nie jest Metin, żeby pytać o liczbę graczy.

Wszędzie jest tak samo i można rozpocząć grę na którym serwerze się chce.

Wszędzie jest tak samo? Nie sądzę. Dobrym przykładem jest ranking w pvp. Wystarczy popatrzeć z którego serwera jest najwięcej ludzi na top liście. Dodatkowo na serwerach takich jak Windrest (mam nadzieję, że dobrze napisałem) ludzie klepią Terrory oraz Blackwyrmy, gdzie na Spirit Rest's nikt się tym nie interesuje. 

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...