Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy program do edycji wideo

eXnR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, 

szukam jakiegoś darmowego i dobrego programu do edycji filmików. Do tej pory używałem movie maker, ale potrzebuję kilku dodatkowych funkcji m.in. takich jak cofanie wideo itp.

Co możecie polecić?

Sprawdzałem już lightwork'a i Avidemux, niestety żaden z nich nie jest dobry. Lightwork praktycznie cały czas się zwiesza, a w Avidemux opcja cofania filmu została usunięta. 

linki w górę

Opublikowano

Co mi po wersji próbnej? Ja potrzebuję mieć program cały czas, a nie na 30 dni. 

linki w górę

Opublikowano

Wybacz, po prostu słysząc że operowałeś w movie makerze nie wziąłem Twojej twórczości na poważnie i stwierdziłem że darmowa wersja na naście dni na pewno wystarczy do zabawy  xD  xD  xD  xD  xD

apple.png

Opublikowano

Operowałem również w camtasi i sony vegasie, ale oba miały taki sam problem - kodeki. Za cholerę nie chciało mi to działać. Pomijam już fakt zostawiania śmieci w systemie.
Movie maker jest w mojej ocenie bardzo dobrym programem. Niestety brakuje mi w nim kilku dodatkowych funkcji, dlatego szukam czegoś "mocniejszego".

linki w górę

Opublikowano

W takim razie wystarczy mi żeby był darmowy i posiadał te dodatkowe funkcje.

linki w górę

Opublikowano

Naprawdę, nie ma dobrego programu DARMOWEGO do nagrywania

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Post wyżej: 

linki w górę

Opublikowano

Adobe Premiere, pobierz cracka bo wszystkie lepsze programy do obróbki kosztują po kilka tysi, a darmowe to same szity, nie znajdziesz nic dobrego za free.

Forum nie popiera piractwa - Zeciarz

Opublikowano

A żadnych cracków nie mam zamiaru pobierać.

linki w górę

Opublikowano

A żadnych cracków nie mam zamiaru pobierać.

To powodzenia w szukaniu, masz do wyboru wydanie kilku tysięcy na licencję albo wielkie nic.

Opublikowano

Nie ma darmowego, dobrego programu.

Autor pyta o program do edycji filmów, a nie ich nagrywania.

I w jednym i drugim przypadku nie ma darmowych dobrych programów, więc nie wiem po co się odzywałeś czy chciałeś zabłysnąć czy jak? :)

Co do programu nie pamiętam czy AVS Video Editor jest darmowy bo dawno już nie robiłem AMV. Ale polecam Ci go ściągnąć, Polski język, prostota w używaniu jak i też rendering w 720/1080 HD o wadzę naprawdę małej w porównaniu do Sony Vegasa. 

Jeżeli program jest płatny to walnij sobie cracka z jakiegoś chomika.

Zaznaczam jeśli szukasz programu DOBREGO to bez cracków albo licencji ani rusz bo reszta będzie na poziomie Camstasi czy Movie Markera.

Opublikowano

AVS płatny. 

Program może być na poziomie Movie Maker, ponieważ uważam go za bardzo dobry program. Brakuje mi w nim tylko kilku funkcji. m.in. cofanie filmiku (<- tego szukam najbardziej. Wystarczyłby mi nawet program tylko z tą jedną funkcją)  

linki w górę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...