Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop oraz przerwy w grze "lagi"

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam jedno pytanie odności dropa oraz pewnego problemu. Mianowicie w srodę kasuje się licznik dropa oraz broni za lvl i można to wbijać od nowa (podobno) przedwczoraj włączyłem jakiś serwer idle i po 2 rundach wyleciała mi skrzynka i od tamtej pory do teraz (ponad 60h) nie wyleciało mi nic. Wiem że to jest losowe ale bez przegięć prawie 3 dni na serwerze a poleciała jedna skrzynka. Jest to jakiś błąd czy mam po prostu takie szczescie?

Następne pytanie. Podczas gry mam a'la lagi tzn. gram i  ze 2 razy na runde mam ścinke na około 2s ( ekran stoi muzyka robi takie szt-szt-szt). Wiecie jak to naprawić? Spójność plików, odinstalowanie steam/cs nic nie daje.

W grze mam wystarczająco fps żeby grać, procesor się nie grzeje, gpu też nie więc to raczej nie wina komputera bp zmiana ustawień w grze nic nie daje.

Nagradzam lajkami. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Co do pierwszego to musisz czekać, nieraz tak jest ze dwa czy trzy dni i nic nie leci. Graj mm czy co tam wolisz i spokojnie czekaj.

Opublikowano

Co do drugiego - możliwe, że jest to spowodowane uszkodzeniem dysku. Dzieje Ci sie tak w innych grach?

Tylko w cs... Dysk jest sprawny bo też o tym pomyślałem i sprawdzałem. O BS, prędkości w porządku więc dysk jest jak nówka funkiel :D. Później myślałem że chodzi o pingu ale przy 30 to niemożliwe zebym miał takie sciny :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...