Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena

PrezeskaAnna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaśmiecanie forum.
Pierwsza lepsza osoba w grze Ci to powie.

Zamknijmy szybko temat ----> Cenę tego przedmiotu wyznaczysz na podstawie ilości Aion Coins, którą potrzebujesz na kupno. 
Na wielu serwerach cena 1 Aion Coina to 1kk - 1,5kk, a na innych 800 - 1kk, więc zależy wszystko od Twojego serwera. 
Przelicz :)

Opublikowano

Zbroja nie jest na sprzedaż więc zakupując ją ze sklepu NIE MOŻNA JEJ SPRZEDAĆ,  jest przypisana do postaci na jaką się ją kupuje. Ciekawe jak można wycenić sprzedaż takiej zbroi która jest nic nie warta i do kupienia tylko za coinsy. 

Tylko na prywatnych serwerach można nią handlować, na oficjalnych używając exploita i czyniąc dostępną do sprzedaży.

Jesteśmy w dziale AION ONLINE a nie SERWERY PRYWATNE AION !

Dla nieświadomych tłuków grających w grę, nic nie jest warta ta zbroja a wy jak widac nie potraficie zrozumieć napisu na zbroi UNTRADABLE, specjalne itemy kupowane w sklepie nie można sprzedawać czy kupić 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zbroja nie jest na sprzedaż więc zakupując ją ze sklepu NIE MOŻNA JEJ SPRZEDAĆ,  jest przypisana do postaci na jaką się ją kupuje. Ciekawe jak można wycenić sprzedaż takiej zbroi która jest nic nie warta i do kupienia tylko za coinsy. 

Tylko na prywatnych serwerach można nią handlować, na oficjalnych używając exploita i czyniąc dostępną do sprzedaży.

Jesteśmy w dziale AION ONLINE a nie SERWERY PRYWATNE AION !

Dla nieświadomych tłuków grających w grę, nic nie jest warta ta zbroja a wy jak widac nie potraficie zrozumieć napisu na zbroi UNTRADABLE, specjalne itemy kupowane w sklepie nie można sprzedawać czy kupić 

Wait. Dafuq, what? Po co to pogrubienie tekstu, jakie exploity? Trafił się tu forumowy troll, czy nagle w ciągu ostatniego półtorej roku FailForge zablokował wysyłanie itemów z Shopa jako prezentów?

1. Spamujesz, że kupisz 139 Aion Coinów;
  2. Znajdujesz kogoś, kto sprzeda Ci te Aion Coiny (najlepiej ktoś zaufany, znany handlarz Aion Coinami lub znajomy znajomego);
  3. Dodajecie się na swoje listy znajomych;
  4. On kupuje skin i wysyła go jako prezent przez Item Shop do Ciebie jako znajomego / Płacisz mu;
  5. Płacisz muOn kupuje skin i wysyła go jako prezent przez Item Shop do Ciebie jako znajomego;
  6. On jest zadowolony, bo sprzedał Aion Coiny, Ty jesteś zadowolony, bo masz nietradoewalnego skina z Item Shopu.

^ To jest metoda, która działa od zawsze. Kupiłem dzięki temu z dwa pety i parę innych nietradeowalnych itemów jak rozszerzenie Cube. Powstała jeszcze przed Barusem i nim do Aiona zaczęły ściągać okoliczne trolle. Jedyny problem jest w zaufaniu bo albo gracz sprzedający wysyła pierwszy skina, albo my mu pierwsi płacimy i potem odbieramy item z Maila. Dlatego punkty 4 i 5 są tak napisane, i dlatego wspomniałem o "najlepiej ktoś zaufany" bo byle random z ulicy może Ci napisać, że sprzeda Aion Coiny, a później się zawinie z goldem. A że Barus to Barus, to prawdopodobieństwo jest dużo większe.

Opublikowano

a rozszerzenie kostki nie było tradowalne? bo ja kupiłam kilka sztuk z broka

ale to tak na marginesie ;D

Opublikowano

a rozszerzenie kostki nie było tradowalne? bo ja kupiłam kilka sztuk z broka

ale to tak na marginesie ;D

Obecne itemki, te kluczyki czy coś tam za 3 Aion Coiny/szt są tradeowalne, ale z tego co pamiętam to karty nie były. Na Aiondatabase nie ma nic o ogarniczeniach: http://aiondatabase.net/en/item/169630007/ ale ten sam item w innych (możliwe, że nie do końca zaktualizowanych) database Aiona jest oznaczony jako nietradeowalny:

Aion Mouseclic: http://aion.mouseclic.com/wiki/item/169630007

AionPowerBook Database: http://aionpowerbook.com/powerbook/Item:169630007

Opublikowano

byly tradowalne ;P bo jeszcze jak byla ta promocja ze kosztowaly 59 ac, to sprzedawali na broku :P nie kloc sie, bo kupowalam ze sklepikow ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...