Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polskie gildie na Cardinal Gates

Eftar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem. Czy tylko we frakcji czerwonych są jakieś gildie? Wiem o forumowej itd., ale to nadal czerwoni. Zmiana frakcji jest podlono zablokowana, więc wychodzę z zapytaniem, czy niebiescy też mają jakieś gildie? Pozdro.

Opublikowano

Jeśli miałbyś zmieniać frakcję specjalnie po to by dojść do forumowego clanu to nie polecam. Dawno nie widziałem nikogo online na 28 osób.

Opublikowano

Jeśli miałbyś zmieniać frakcję specjalnie po to by dojść do forumowego clanu to nie polecam. Dawno nie widziałem nikogo online na 28 osób.

Nie chodzi mi nawet o forumowy. W czerwonych co najmniej 2 większe gildie są. M.in. "Polacy". Po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że zmiana jest dostępna. Dobrze wywnioskowałem?

Opublikowano

Jeśli nie usunęli tej opcji, to w Jadestone jest npc do zmiany frakcji, gdzie dokładnie to musisz sprawdzić bo nie wiem.

Opublikowano

Jest możliwość zmiany frakcji (tak, jak napisał @Taiz0), ale trzeba zapłacić 10? srebra, do tego tracisz swoją rangę (będziesz musiał ponownie wbijać). 

Opublikowano

Jest możliwość zmiany frakcji (tak, jak napisał @Taiz0), ale trzeba zapłacić 10? srebra, do tego tracisz swoją rangę (będziesz musiał ponownie wbijać). 

Dobra dobra. Ale każdy nowy gracz dołącza do niebieskich, bo niby czerwoni mają limit. Więc dlatego pytam się o zmianę, czy ona jest dostępna ze względu na ten limit. Nie chciałbym być bezfrakcyjnym przez jakiś czas. :P

Opublikowano

ten wielki oficjalny klan czy tam gildia mpc to jedna wielka klapa i takie mam zdanie :)

Posciagali wszystkich z forum i dawno nikogo nie widzialem ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Dobra dobra. Ale każdy nowy gracz dołącza do niebieskich, bo niby czerwoni mają limit. Więc dlatego pytam się o zmianę, czy ona jest dostępna ze względu na ten limit. Nie chciałbym być bezfrakcyjnym przez jakiś czas. :P

Musisz próbować aż do skutku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...