Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem

krzysiek132500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy przewidujesz wynagrodzenie w postaci pieniężnej lub stałej rangi?

Miałeś już styczność z serwerami Ts3? Sponsorowałeś wcześniej inne projekty?

Opublikowano

Stała ranga w postaci właściciela. Ekipa już jakaś jest ale brakuje mi dobrego technika. Styczność miałem z TS3. Nie sponsorowałem z powodu braku środków a póki co mam VPS'a, który stoi pusty od połowy roku. Aktualnie opłacony na pół roku i stać mnie na opłatę na kolejny rok.

Opublikowano

Sam będę starał się o licencje non-profit. Domenę posiadam, stronę internetową sam mogę zrobić bo siedzę w tym nie od dziś. Potrzebuje tylko i wyłącznie technika, który dobrze zabezpieczy serwer i przy okazji będzie właścicielem ze mną.

Opublikowano

Rozumiem.

Przewidziałeś kwestie, że licencja NPL jest przyznawana na zasadach komercyjnych?

Jeżeli nie, to podpowiem że publiczny serwer w oparciu o taką licencje nie może powstać. Oczywiście teoretycznie, gdyż w praktyce na jakiś okres serwer będzie działał.

Opublikowano

Dobrze że już piszesz o cracku będzie co zgłaszać ;p 

Z tego co tutaj widze nie oferujesz sponsoringu tylko szukasz kogoś kto zrobi to czego nie potrafisz :) w dodaktu na NPL  :lenny:

Nie polecam :) Cebule tylko jadą na crackach.

Opublikowano

Trzeba sobie radzić jakoś w życiu ^^

Daleko z tym nie zajdziesz szczególnie jak będziesz się tym chwalić, jedna, druga, trzecia osoba zgłosi i black :) 

Czy to będzie jak napisałeś " dobry " crack czy nie, nie robi różnicy :)

Opublikowano

Witaj Krzysiu z chęcią z toba pocrackuje.

A ten sir to jakis problem z życiem oststnio ma zauważyłem xD.

Jakbyś mógł napisz mi parametry tej maszyny i na jakim hostingu ja wykupujesz.

Opublikowano

Witaj Krzysiu z chęcią z toba pocrackuje.

A ten sir to jakis problem z życiem oststnio ma zauważyłem xD.

Jakbyś mógł napisz mi parametry tej maszyny i na jakim hostingu ja wykupujesz.

:((  B)

Problem z życiem a problem do biedaków których nie stać na licencje i wolą "nie legalnie" działać to zasadnicza różnica :) Ty i ten Twój support o tym doskonale mówią :) techniku i ddoserze za pisiont groszy  :((

Jeb** cebulą

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kilka godzin w poradnikach i sam ograniesz serwer ts :)   można stworzyć w kilka godzin to jest proste wystarczy chcieć :

b_560_95_1.png

Opublikowano

@SirDanUK

Haha ty polska cebulo co żal ci dupe ściska że ludzie na crack licencjach mają więcej ludzi niż ty i że mają życie prywatne a nie tylko 24/7 myślisz jak by tu kogoś zgłosić i jak mieć więcej ludzi u siebie. A co do samych crackow TeamSpeak to zaczął więc nie widzę powodów aby to krytykować w końcu autorzy aplikacji sami tego chcieli.

Opublikowano

@SirDanUK

Haha ty polska cebulo co żal ci dupe ściska że ludzie na crack licencjach mają więcej ludzi niż ty i że mają życie prywatne a nie tylko 24/7 myślisz jak by tu kogoś zgłosić i jak mieć więcej ludzi u siebie. A co do samych crackow TeamSpeak to zaczął więc nie widzę powodów aby to krytykować w końcu autorzy aplikacji sami tego chcieli.

Polska Cebulo? powiedziałbym Ci co sądzę o Polsce i niektórych polakach ale oszczędzę tego ludziom :). I nie, nadal nie rozumiecie dlaczego jeba* cracki i z tego co widzę każdy z Was myśli że " zazdroszczę " ludziom którzy mają więcej ludzi.... Mam średnio 200 online i po co mi więcej ? :) Chodzi tutaj o biedaków którzy myślą że moga co chcą a wcale tak nie jest :) 

Opublikowano

@SirDanUK

I co z ciebie k***a za Polak skoro tak mówisz.

O widzę że z ciebie jest wielki bogacz. I nie mów że ktoś jest biedakiem bo nie wydaje na oryginalną licencję, nie każdy jest tak głupi żeby inwestować w coś co się nie zwróci ewentualnie tylko zapewni rozgłos projektom które mają przynosić profity.

Opublikowano

@SirDanUK

I co z ciebie k***a za Polak skoro tak mówisz.

O widzę że z ciebie jest wielki bogacz. I nie mów że ktoś jest biedakiem bo nie wydaje na oryginalną licencję, nie każdy jest tak głupi żeby inwestować w coś co się nie zwróci ewentualnie tylko zapewni rozgłos projektom które mają przynosić profity.

A kto powiedział że jestem polakiem ?  B)

Leje na Ciebie i na te crack licki ;) 

Nadal nie polecam " sponsora " 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...