Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muzyka CS:GO | SLAM BŁĄD

bolek149

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakiś program do puszczania muzyki w cs:go?
HLDJ podobno nie działa, znalazłem SLAM jednak wywala mi błąd
"Conversion Complete, However - File name - Failed to convert!"

Nic nie mogę o tym znaleźć, próbowałem instalować starsze wersje Frameworka, kodeki, wyczyściłem rejestr i użyłem dllsuite.. Nic nie pomogło, jakieś propozycje, alternatywy?

LOG:

--------------------2016-02-28 18:24:16--------------------
System.DllNotFoundException: Nie można załadować biblioteki DLL 'mfplat.dll': Nie można odnaleźć określonego modułu. (Wyjątek od HRESULT: 0x8007007E)
   w NAudio.MediaFoundation.MediaFoundationInterop.MFStartup(Int32 version, Int32 dwFlags)
   w NAudio.MediaFoundation.MediaFoundationApi.Startup()
   w NAudio.Wave.MediaFoundationReader..ctor(String file, MediaFoundationReaderSettings settings)
   w NAudio.Wave.MediaFoundationReader..ctor(String file)
   w SLAM.Form1.WaveCreator(String File, String outputFile, SourceGame Game)
   w SLAM.Form1.WavWorker_DoWork(Object sender, DoWorkEventArgs e)
--------------------2016-02-28 18:28:24--------------------
System.DllNotFoundException: Nie można załadować biblioteki DLL 'mfplat.dll': Nie można odnaleźć określonego modułu. (Wyjątek od HRESULT: 0x8007007E)
   w NAudio.MediaFoundation.MediaFoundationInterop.MFStartup(Int32 version, Int32 dwFlags)
   w NAudio.Wave.MediaFoundationReader..ctor(String file, MediaFoundationReaderSettings settings)
--------------------2016-02-28 18:28:56--------------------
--------------------2016-02-28 19:12:33--------------------
   w NAudio.Wave.MediaFoundationResampler..ctor(IWaveProvider sourceProvider, WaveFormat outputFormat)
   w SLAM.Form1.LoadTrack(SourceGame Game, Int32 index)

Metin2Mody.pl Hacki Boty Cheaty Mody Bugi
#Metin2Mod #Metin2 Mody #Metin2Mody #M2BOB #Metin2

Opublikowano

Zainstalowałem właśnie, ale nic to nie dało :/

Coś musi być z tymi .dll :(

Opublikowano

Zrobiłem inaczej, napisałem do supportu i otrzymałem licencje od DLL Suite, naprawiłem nim wszystkie pliki .dll w tym także mfplat.dll

Jeden problem znikł.. Jednak pojawił się drugi, tym razem nie wiem o co chodzi..

--------------------2016-02-29 19:46:39--------------------
System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040154): Klasa niezarejestrowana. (Wyjątek od HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG))
   w NAudio.MediaFoundation.MediaFoundationInterop.MFCreateSourceReaderFromURL(String pwszURL, IMFAttributes pAttributes, IMFSourceReader& ppSourceReader)
   w NAudio.Wave.MediaFoundationReader.CreateReader(MediaFoundationReaderSettings settings)

Pliki konwertuje: http://audio.online-convert.com/convert-to-wav tutaj, próbowałem dodawać .mp3 i innymi programami do .wav nic nie

pomaga :/

// Problem dotyczy prawdopodobnie VB, akurat go posiadam i nie chcę go odinstalowywać.

Mogę się mylić, take mam założenia. Jakieś propozycje?

Opublikowano

Zrobiłem inaczej, napisałem do supportu i otrzymałem licencje od DLL Suite, naprawiłem nim wszystkie pliki .dll w tym także mfplat.dll

Jeden problem znikł.. Jednak pojawił się drugi, tym razem nie wiem o co chodzi..

--------------------2016-02-29 19:46:39--------------------

System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040154): Klasa niezarejestrowana. (Wyjątek od HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG))

w NAudio.MediaFoundation.MediaFoundationInterop.MFCreateSourceReaderFromURL(String pwszURL, IMFAttributes pAttributes, IMFSourceReader& ppSourceReader)

w NAudio.Wave.MediaFoundationReader.CreateReader(MediaFoundationReaderSettings settings)

Pliki konwertuje: http://audio.online-convert.com/convert-to-wav tutaj, próbowałem dodawać .mp3 i innymi programami do .wav nic nie

pomaga :/

// Problem dotyczy prawdopodobnie VB, akurat go posiadam i nie chcę go odinstalowywać.

Mogę się mylić, take mam założenia. Jakieś propozycje?

Pliki konwertować już powinien sam program. Hmm, instalowałeś wszystkie .NET Frameworki, bądź instalowałeś "na świeżo"? To pewnie chwilę zajmie, ale być może będzie rozwiązaniem problemu, lub przybliży do jego rozwiązania. :)

Opublikowano

Framework 3.5, 4.5 posiadam

Nie wiem o co chodzi, będę jeszcze próbował.

Ciekawi mnie rozwiązanie.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=MHcRIaKbkT4

Masz tutaj poradnik do hldj'a. Dzisiaj sprawdzałem - działa.

Jedna ważna sprawa: Wpisanie bindów i aliasów do pliku cfg, który znajduje się w folderze z grą nie wystarczy. Zastosuj się do tego poradnika i wpisz do nowego configu ( Dowiesz się w filmie )

https://www.youtube.com/watch?v=5Qtf4HMeAiI

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=MHcRIaKbkT4

Masz tutaj poradnik do hldj'a. Dzisiaj sprawdzałem - działa.

Jedna ważna sprawa: Wpisanie bindów i aliasów do pliku cfg, który znajduje się w folderze z grą nie wystarczy. Zastosuj się do tego poradnika i wpisz do nowego configu ( Dowiesz się w filmie )

https://www.youtube.com/watch?v=5Qtf4HMeAiI

U mnie niestety nie :/

Zastosowałem się do tych dwóch filmików i gdy odpalam cs'a i gdy chce włączyć muzyke swoim bindem 'j' to nic się nie dzieje :/

Muzyke wczytuje normalnie za pomocą la

Nie wiem o co może chodzić :/

Opublikowano

Działa HLDJ

skopiowałem config z userdata do csgo -> config

Opublikowano

Działa HLDJ

skopiowałem config z userdata do csgo -> config

Niestety z tymi configami trzeba teraz kombinować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...