Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z niedziałaniem Minecrafta - całkowite nieuruchamianie

Chrupek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio chciałem zagrać w mc z kumplami i jest problem.. Pobrałem shinigima launcherem minecrafta, zmodowałem go, wszystko działa i piknie chodzi.. Wysyłam i launchera i .minecraft znajomym i im iść już nie chce. Wchodzą w launchera, klikają play i tyle.. nic więcej się nie dzieje, nic nie wyskakuje.. jak można to naprawić? ;/

Opublikowano

Niech na początku zaktualizują Javę, sterowniki i ponownie klikną ten przycisk ''Play'', ew niech ustawią po kolei zgodność z systemami.

Opublikowano

Zapomniałem dodać jedną ważną rzecz :D.... Czysty minecraft bez modów mu działa  :).. Dopiero gdy zainstaluje 1 mod (nie ważne jaki..) przestaje działać. Komputer ma podobny do mojego więc o to raczej nie chodzi :/

Opublikowano

Zapomniałem dodać jedną ważną rzecz :D.... Czysty minecraft bez modów mu działa   :).. Dopiero gdy zainstaluje 1 mod (nie ważne jaki..) przestaje działać. Komputer ma podobny do mojego więc o to raczej nie chodzi :/

Napisałem, żeby sprawdził czy ma aktualną Javę, to bardzo ważne. 

Opublikowano

Zapomniałem dodać jedną ważną rzecz :D.... Czysty minecraft bez modów mu działa   :).. Dopiero gdy zainstaluje 1 mod (nie ważne jaki..) przestaje działać. Komputer ma podobny do mojego więc o to raczej nie chodzi :/

Napisałem, żeby sprawdził czy ma aktualną Javę, to bardzo ważne. 

Miał zaktualizowaną jave, chociaż ja np. sam jej nie mam :v... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...