Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Freedomsharp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, słyszałem, że coś takiego istnieje, ale nie mogę tego nigdzie znaleźć. Może ktoś mi wysłać linka?

http://freedomsharp.com/

Testuj na własne ryzyko najpierw sprawdz  skana itp. + najlepiej odpal na virtualnej maszynie bo cos to smierdzi za darmo od no name

To nie działą , nie macie co próbować :D

Opublikowano

Witam, słyszałem, że coś takiego istnieje, ale nie mogę tego nigdzie znaleźć. Może ktoś mi wysłać linka?

Testuj na własne ryzyko najpierw sprawdz  skana itp. + najlepiej odpal na virtualnej maszynie bo cos to smierdzi za darmo od no name

Ty nie działasz. Według ciebie Bol jest pisany w lua xDDD

MpLJBsy.png

Wszystko elegancko działa to że nie umiesz odpalić to nie znaczy że inni nie potrafią ;)

Działa potwierdza, odblokuj wszystkie dll i daj tryb zgodności z 7ką  :D

Nie trzeba nawet tych czynności wykonywać ;)

Skrypty są pisane w .lua zjebie , a freedoomsharp nie działa u mnie .

Zawsze możesz czekać na tego drugiego cracka ;) ale działa u każdego kto prawidłowo go uruchamia :)

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Wszystko elegancko działa to że nie umiesz odpalić to nie znaczy że inni nie potrafią ;)

Opublikowano

Działa potwierdza, odblokuj wszystkie dll i daj tryb zgodności z 7ką :D 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

coś Ci czasem nie blokuje ?

Nie nic mi nie blokuje, wszystko odblokowane i uruchomione jako admin. I dalej auth failed ?

Opublikowano

Szlak mnie trafia z tym, na boty zadziałał raz a jak odpaliłem po chwili rankeda to przestał działać.

peszek xDDDDDD

Się nie umie to się trzeba przenieść na płatnego albo przestać cheatować

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

widzisz jakieś pokrewieństwo leagueSHARP <--> lua?

Opublikowano

widzisz jakieś pokrewieństwo leagueSHARP <--> lua?

No kur.wa kolejny .. Jak się nie wytłumaczy jak dziecku to się sam nie domyśli .. Napisałem posta ok. rok temu ? Że bol jest pisany w .lua (oczywiście skrypty nie sam program) ale oczywiście dzieciaczki muszą przekręcić wszystko na odwrót i wielki dramat się stał .

btw. odnosiłem się do posta tego pajaca nie do freedomsharp'a .

Opublikowano

w7M0qg9.png

Koniec dyskusji z tym panem XDDDDDD

Nie że nie umiem tylko chyba błędy są ze względu na atakowaną stronę wcześniej, nie wiem jak w tym momencie.

Nawet jak Db jest off to dalej freedom działa

@down

Ale przecież czytam ze zrozumieniem i pisze jak byk "Bol pisany w lua" A nie "skrypty do bola pisane w lua" więc w czym problem masz jakiś problem ze wzrokiem tho xD?

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

w7M0qg9.png

Koniec dyskusji z tym panem XDDDDDD

Nie że nie umiem tylko chyba błędy są ze względu na atakowaną stronę wcześniej, nie wiem jak w tym momencie.

Nawet jak Db jest off to dalej freedom działa

Eh widzę że nie opanowałeś umiejętności czytania ze zrozumieniem, cóż twoja strata. Nie będę odpowiadał więcej na twoje posty bo nie są tego warte , elo.

Opublikowano

­Freedomsharp to crack od Brolyego, tylko że prywatny, ktoś zleakował pliki na tą stronę, c**j wie skąd mają na 6.4, a może Broly mnie w c**ja robi i tylko tak pisze że ta strona to fake, nie wiem, jak na razie to padła.

Ten crack już jakiś czas był, tylko że private, nie dziwię się, bo gdy to wyjdzie na większą skalę, to znowu Broly będzie musiał szukać pomocy u lepszych i się z tym j****, no cóż xD.

Korzystajcie dopóki możecie, jak ktoś nie zdążył pobrać to mogę na pw wysłać, tylko czekajcie cierpliwie, nie zawsze jestem.

eSwH2k3.png

Opublikowano

wie ktoś co odjebać jak wyskakuje auth failed? 

Już naprawione boys 

Co poradziłeś ziomeczku? Bo mam auth failed. Miałem, teraz nic się nie pojawia.

Opublikowano

Nie wiem czy to od tego mordo ale po tym mi zadziałało.Wbiłem w ten folder system i tam był ten plik sc.exe czy jakoś tak no i właściwości i ,,odblokuj''.Po tym mi normalnie działało chociaż c**j wie pewnie to czysty przypadek.

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...