Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Jak farmić gry z kartami na steam?

Foxs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podkreślam, że chodzi o farming GIER a nie kart ;)

Oczywiście chodzi o darmowe gry z kartami steam...

Jak wy to robicie? Ja obecnie znam tylko stronkę łowcygier gdzie pojawiają się czasem darmowe giveawaye, a czy są jakieś lepsze patenty na farming takich gier z kartami?

Może jakieś śmieszne progsy do tego ;)

Opublikowano

Mnie oczywiście nie chodzi o zbieranie tych kart tylko zarabianie na nich na jakieś tam gierki, także kupowanie nawet za 1 dolca chyba mija się z celem bo te karty są przysłowiowo gówno warte :P

Dopiero  w większej ilości coś tam z tego się uzbiera...

Ja miałem 130 gierek z czego nafarmiałem 260 kart co jest warte jakieś... 13 dolców? :P

Także dupy nie urywa... ale jakbym zbierał te darmowe gierki może kiedyś się uzbiera na jakaś jedną porządną gierkę...

Zresztą czytałem gdzieś że ludzie sobie farmią te karty na 20+ kontach steam, wtedy jakoś tam przepisują sobie na jedno konto i wtedy faktycznie zbiera się dość spora sumka... to prawda czy fałsz? :>

Opublikowano

Ludzie często zakładają nowe konta, biorą darmowe gry i dropią karty, bo na głównych kontach już je posiadają. Następnie przesyłają je na główne konto i sprzedają.

Dropienie kart Cię nic nie kosztuje a możesz jakieś drobne zarobić, ja przykładowo sprzedaje karty i kupuje walute w pewnej grze.

Nie musisz nawet ściągać gier żeby dropić karty.

I łowcygier moim zdaniem jest najlepszym portalem jeżeli chcesz darmowe gry, wystarczy codziennie tam zaglądać.

Może też Ci się poszczęści na steam gifts.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Czyli farmią karty na wiele kont... to nie jest zabronione? valve za to nie zablokuje tych kont? A szczególnie tego jednego głównego :)

Opublikowano

Chyba źle mnie zrozumiałeś.

Chodzi o to, że jak jest jakiś giveaway gier i zdobędziesz przykładowo 2 kody, to aktywujesz na głównym koncie i dropisz te karty, potem aktywujesz na swoim 2 koncie i też dropisz karty.

Nie wiem czy się da dropić karty z jednej kopii gry na różne konta.

VNp6c2U.png

Opublikowano

no to Ty mnie źle zrozumiałeś, chodziło mi o wbijanie giveawaya jednej gry na np. 20 kont :)

Nie jednego kodu gry, tak to się nie da.

I o to pytałem czy za to banuja, choć z drugiej strony komu by się chciało tak na tyle kont włazić i te kody wbijać :/

Czasami jest tak że te stronki z giveawayem w ogóle nie działają bo ludzie ddosują je ;p

Opublikowano

Nie ddosują tylko tyle ludzi wchodzi po darmową grę, że strona wysiada.

I nie, czemu mieliby banować zwykłe konta z grami lol

I uwierz mi, że mnóstwo ludzi tak robi, nie ja, ale znam osoby które tak robią.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ale teraz żeby odblokować rynek musisz kupić coś za 5 dolarów, a czy tyczy się to też wymiany? Bo jeśli tak, to najpierw musisz wydać 5 dolców żeby potem dropić coś za kilka centów, a zanim Ci się zwróci...  

Cześć...

Opublikowano

aha, no to tego nie wiedziałem...

czyli ogólnie lipa z tymi multi kontami, ja tam gdzieś czytałem, że ludzie sobie farmią z tych darmowych gierek kupe kasy i spokojnie im starcza na gierki AAA nawet, ale jak oni to robią w takim razie to nie wiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...