Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VRMMO - Czy to stanie się prawdą?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Ostatnio dużo w internecie krąży info, że na świat ma przyjść gra - Sword Art Online: The Beginning.

Chciałbym poznać wasze zdanie, co powiecie o tym? Ma to szanse rozwinąć technologię oraz produkcję gier?

Jak dla mnie ma to sens, a pewniej, jak ta gra wypali - inni twórcy będą tworzyli gry pod ten deseń - Horrory, Survivale i inne ;)

CHODZI O ROZWÓJ TECHNOLOGII GIER - NIE O GRE! ;-;

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że ta gra od razu upadnie. Poza tym sądzę, że anime powinno zostać zniszczone.

Opublikowano

Kto wie co z tego wyjdzie. To dopiero początki VR i nie ma zbyt wielu gier przystosowanych do tego, a co tu dopiero myśleć o MMO. Tak naprawdę to minie wiele lat zanim będzie można z tym zrobić coś sensownego. Ja na tę grę na razie nie czekam bo i tak nie stać mnie na nowego kompa i oculusa :P

Opublikowano

Proponuję usunąć temat, ponieważ podobny, o ile nie taki sam powstał w dziale Anime.

Opublikowano

Proponuję usunąć temat, ponieważ podobny, o ile nie taki sam powstał w dziale Anime.

Jak się czyta ze zrozumieniem - to się wie.

Temat ma służyć rozwojowi gier , a nie "grze"...

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jak się czyta ze zrozumieniem - to się wie.

Temat ma służyć rozwojowi gier , a nie "grze"...

­

Temat ma służyć do dyskusji na temat rozwoju, bo wątpie byś coś rozwijał :) Na pewno ta gra na nic nie wpłynie. Devoloperzy mają już swoje plany, tylko póki co pracują, nie robią niepotrzebnego zamieszania.

@554461402688252517908.png xOstateczny jak odniesiesz się do zdrowia? "Ma to szansę rozwinąć technologię oraz produkcję gier?"

Ja osobiście nie będę z tego korzystać. Nie dlatego, że mnie nie stać - na wszelki wypadek, żeby ktoś nie zaglądał mi do portfela. Według mnie, te gugle mogą bardzo źle wpływać na wzrok.

Miej przez kilka godzin smartfon przystawiony do ryja. Trochę niewygodne i szkodliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...