Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z platform Stem i grą cs:go

gumisioland182

Pytanie

Opublikowano

Jakiś czas temu przeniosłem się na Windows 10 prof 64 bit i od tamtej pory mam problem ze Steam'em...

Mianowicie, zaraz po zrobieniu formatu itd wszystko chodzi ładnie pięknie ale po jakimś czasie Steam zaczyna działać jakby chciał a nie mógł a dokładnie jak włączę kompa to Steam uruchamia się około 3 minut a cs:go kolejne tyle...

Wczoraj zrobiłem format bo myślałem że coś się ze sterownikami i zaraz po formacie wszystko chodziło dobrze - Steam i CS uruchamiał się chwilkę (system i Steam i cs:go mam zainstalowane na dysku ssd) i cs:go miał swoje 280-300 fps - a dziś już tak nie jest... Stem uruchomił się szybko a cs już chwilę okolo 30-40sekund i mam 70-150 fps... Dzieje mi się to w sumie 3 raz (3 razy formatowałem kompa przez to) i nie mam pojęcia dlaczego...

Oczywiście Steam i CS zaczną się uruchamiać coraz dłużej aż dojdzie to takiego momentu, że CS:GO nie uruchomi się w cale...

Rozważałem przez chwilę powrót do Windows 7 bo nie podoba mi się to co się dzieje, ale wolę poszukać jakiegoś rozwiązania najpierw...

Tutaj jest nagranie które zrobiłem, żeby zobrazować jak wygląda mój problem:

mój sprzęt:

i7-4790k

ga-z97x-gaming 5

240gb ssd hyperx, 2x 1tb WD

GTX970

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...