Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ad fizz

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o ad fizzie w aktualnym patchu? zagrałem sb. kilka gier i stwierdzam że nawet niezły jest... nie ma problemów na większość postaci na topie a przynajmniej tak mi się wydaje... budowałem sb. gauntleta - shen/slow/cdr/armor/mana. botrk'a %/ad/as/aktyw/tanky hydre i reszte sytuacyjnie tankowato ^>^ co śadzicie ?

Opublikowano

Kiedyś grałem nim właśnie AD Fizz na Topie i prawdę mówiąc jest wyśmienity. Jedyną trudnością dla niego może być Pantheon, Riven bądź Gnar, które są tankowate i mają CC + DMG. 

Chociaż dla mnie Fizz nadaję się tradycyjnie - Na Mida i pod AP. :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Tak pamiętam świetności ad fizza ale teraz wcale nie jest zły... na 3 rankedy na topie (riven,riven,garen)  przegrałem tylko 1na riven (grałem flash+tp/ teraz ign+tp) wdłg mnie po 4 lvl jest w stanie wysolować prawie każdego może prócz jakiegoś panth/renektona lub czegoś podobnego, problemem jest to że słabnie w late

Opublikowano

Na midzie - best

Aktualnie jak nie ma mida to pogrywam na adc. Skoro tobie pasuje to jest ok, ja standardowo pod AP.

fizz na adc?

Opublikowano

wszystkie skille pod ap wiec po co zrobic go pod ad ?

to tak jakby zrobic amumu pod ad

Jakbyś nie widział fizz ad działa bardzo dobrze były nerfy ale dalej daje rade na topie pod ad.

Opublikowano

Fizz pod AP jest o duzo razy lepszy niz pod AD wiec po kija budowac go pod AD?

sprawdzilem na stronie i Mastery i Challengery tez buduja go tylko pod AP

Opublikowano

Po co grac nim na Topie jak mozna grac na Midzie?

Fizz jest dobry w early i mid na topie Garen riven malphite quinn gangplank itp robia z fizzem co chca

Opublikowano

Fizz jest dobry w early i mid na topie Garen riven malphite quinn gangplank itp robia z fizzem co chca

pierwsze słysze ze fizz ma dobre early xD

Opublikowano

Na midzie - best

Aktualnie jak nie ma mida to pogrywam na adc. Skoro tobie pasuje to jest ok, ja standardowo pod AP.

fizz na adc?
Bierz dobrą Morgane na suppa. Dostaje typ stuna i to coś pod sobą. Wywalasz combo (ja nie kończe E tylko zaczynam bo potem jak wywalasz E>W>Q to masz naładowane E i skaczesz pod wieże (omijasz strzały) R na koniec albo początek. Wymainowałem Fizza i zawsze grałem ADC & Mid
Opublikowano

Na midzie - best

fizz na adc?

Bierz dobrą Morgane na suppa. Dostaje typ stuna i to coś pod sobą. Wywalasz combo (ja nie kończe E tylko zaczynam bo potem jak wywalasz E>W>Q to masz naładowane E i skaczesz pod wieże (omijasz strzały) R na koniec albo początek. Wymainowałem Fizza i zawsze grałem ADC & Mid

ADC to jest na bot lane fizz na topie byl grany jako bruiser czyli postac ktory ma dmg i jest tankowata :v

Opublikowano

Ad fizz nie jest dobry, tak to tylko na normalkach sobie można pograć, później przychodzi taki na rankeda i 0/10. Wdług mnie nie przesadzajmy,  zbuduję sonę pod adc to też będzie dobra bo mi 2 gry nią wyjdą? Tylko ap fizz nie lubię za bardzo kombinować.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Fizz nie jest dobry w early. Większość championów na midzie strasznie kara go za farmienie.

giphy.gif

Opublikowano

Fizz nie jest dobry w early. Większość championów na midzie strasznie kara go za farmienie.

Dokładnie, dobrze mówisz.

Co do fizza ad na topie to już chyba rzadko grają, bardziej na midzie.

hN7JeI6.png

Opublikowano

Jak patrze na obecną mete tanków to mam wrażenie, że Fizzem można wygrać z nimi jedynie wykorzystując jego mechanikę w wysokim stopniu. Golemy nie dość, że są nieśmiertelne to mają ogromny damage. Widziałbym go w tej chwili na midzie przeciwko niektórym squishy pickom.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...