Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwość grania na telewizorze

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam zakupiłem ostatnio telewizor z androidem i w sklepie są oferty gier w które można grać na padzie od Xboxa. Niestety nie wiem jak sparować pada z telewizorem. Jakieś propozycję?

Opublikowano

Musisz mieć kompatybilnego ze sprzętem SMART pada albo w ustawieniach możliwość parowania 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Musisz mieć kompatybilnego ze sprzętem SMART pada albo w ustawieniach możliwość parowania 

Chodzi o to, że w poradniku w telewizorze nie ma nic o parowaniu co i jak. Ale są wymienione pady z jakimi telewizor współpracuje i taki właśnie mam.

Opublikowano

Skoro ma androida to gdzieś w ustawieniach BT powinno być szukanie sprzętu 

Opublikowano

Skoro masz od ONE powinieneś mieć odbiornik pod usb, starsze bezprzewodowe kontrolery działały na BT albo USB,  czasem wymagały odbiorników bo  podłączenia do innych odbiorników niż konsola są tylko tak możliwe. 

Np do większości Samsungów z Androidem wymagany jest przewodowy gamepad Xbox 360 , One działa czasami , a np Sony działa bezproblemowo z bezprzewodowym Xbox One ( wymagana karta USB ) 

W manuaku do TV masz opisane pewnie jak podłączyć kompatybilny kontroler i jak się on dokładnie ma łączyć, bo wszystko zależy od kontrolera i czy obsłuży go TV bezpośrednio czy musi być odbiornik USB 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...