Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VoiceVPS - Licencja klienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dwa chyba całkiem proste pytania - gdzie mogę zaczerpnąć jakichś informacji nt. licencji teamspeak3 i w jaki sposób mogę ją 'ulepszyć' żeby mój voicevps mieścił więcej niż 32 osoby?

Opublikowano

Tutaj masz spis licencji:

http://sales.teamspeakusa.com/licensing.php

Tylko 32 sloty możesz mieć za darmo, natomiast jest możliwość uzyskania licencji non-profit, która jest dedykowana dla grup, klanów i gildi. Nie można na niej zarabiać sprzedając rangi, kanały itp.

Są również licencje AAL (Annual Activation License (AAL), która trochę kosztuje.

http://sales.teamspeakusa.com/pricing.php?page=aal

64 sloty - ok. 220 zł

128 slotów - ok. 400 zł

256 slotów - ok. 700 zł

Jeśli potrzebujesz jakiejś pomocy, to pisz.

Opublikowano

Zaaplikuję o licencje w poniedziałek, jak tylko pojawi się taka możliwość. @Norczan orientujesz się może ile czeka się przeciętnie na uzyskanie licencji non-profit i jak duże są na to szanse? Na swoim teamspeaku nic nie sprzedaje, w żaden sposób na nim nie zarabiam/nie czerpię korzyści materialnych. Jest stworzona ranga VIP aczkolwiek rozdawana jest ona non-profit przeze mnie, więc myślę że nie powinno to mieć żadnego wpływu. Z tego co udało mi się na szybko wyczytać, to licencja non-profit jest rozdawana teamspeakom dla gildii, klanów etc. a tak się składa, że mój voicevps jest miejscem na którym dziennie przesiaduje kilka ekip do takich gier jak cs (w tym moja, moi znajomi), rust, hurtworld i inne. Co więcej, mój teamspeak prawdopodobnie będzie też używany jako ts gildii do Metin2 (Antaris) oraz być może jako ts klanu/gildii do BDO. (Black Desert Online)

Opublikowano

Zaaplikuję o licencje w poniedziałek, jak tylko pojawi się taka możliwość. @Norczan orientujesz się może ile czeka się przeciętnie na uzyskanie licencji non-profit i jak duże są na to szanse? Na swoim teamspeaku nic nie sprzedaje, w żaden sposób na nim nie zarabiam/nie czerpię korzyści materialnych. Jest stworzona ranga VIP aczkolwiek rozdawana jest ona non-profit przeze mnie, więc myślę że nie powinno to mieć żadnego wpływu. Z tego co udało mi się na szybko wyczytać, to licencja non-profit jest rozdawana teamspeakom dla gildii, klanów etc. a tak się składa, że mój voicevps jest miejscem na którym dziennie przesiaduje kilka ekip do takich gier jak cs (w tym moja, moi znajomi), rust, hurtworld i inne. Co więcej, mój teamspeak prawdopodobnie będzie też używany jako ts gildii do Metin2 (Antaris) oraz być może jako ts klanu/gildii do BDO. (Black Desert Online)

Ja swoją licencje non-profit otrzymałem po 5 dniach roboczych za pierwszym razem. Jeżeli zawarłeś w prośbie że będzie to prywatny serwer to powinieneś ją dostać bez problemu.

Opublikowano

@Patrix0n

Różnie, ostatnio jak gościowi pisałem to w ciągu 24h odpisali.

Teraz dość szybko odpisują, nie tak jak wcześniej.

Pamiętaj, że musisz mieć stronę grupy i email z domeną np. [email protected].