Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mam przycisku przenieś na kartę SD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam tablet "Esperanza ETB109HD" włożyłem do niego kartę pamięci 32GB zamontowało kartę pamięci lecz gdy wchodzę w ustawienia > aplikacje i naciskam na jakąś aplikację to nie mam opcji "przenieś na kartę SD" proszę o pomoc tablet jest zrootowany.

jqvWjEJ.png

Wstawił bym sobie sygnaturkę, ale nie pozwala mi na to forum, ponieważ gdy próbuję to zrobić, dostaję słynny komunikat od cloudflare "Getway timed out". :/

Opublikowano

Chyba napisałem że zrootowałem tablet....

Wstawił bym sobie sygnaturkę, ale nie pozwala mi na to forum, ponieważ gdy próbuję to zrobić, dostaję słynny komunikat od cloudflare "Getway timed out". :/

Opublikowano

Sprawdź dokładnie czy jednak masz tylko zainstalowaną aplikację a nie zainstalowanego roota , często brak plików ( np BusyBox ) nie umożliwia działanie roota 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sprawdziłem dokładnie, mam roota.
Jest może jakiś sterownik który dodał by mi przenoszenie tych aplikacji?
Bo w moim telefonie (samsung galaxy s5) jest ten przycisk.

Opublikowano

Nie wspiera na pewno przenoszenia przy aplikacjach systemowych typu YouTube, Chrome itp i to jest normalne. 

Wspiera tez i normalnie ale jego rom nie wspiera przenoszenia ma cały czas raczej stocka. 

Apki jak podałeś ułatwiają tylko ale trzeba umieć  partycjonować odpowiednio kartę. Tutoriale jak zrobić są do aplikacji albo w pomocy aplikacji. 

Romu raczej nie będzie miał bo nie spotkałem do tego modelu, do podobnych nie szukałem. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...