Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Dodaniem Admina (owners) Na Serwer RUST

FLATRONwp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj zakupiłem serwer z kolega na stronie pukawka.pl, po zakupie serwera ładnie się odpalił i wszytko śmigało.  No to czas wgrać jakieś pluginy no wiec wgrałem Oxide [Najnowsza wersja] a później różne pluginy od nich np: komendy admina z poziomu gry. No ale nie adminem tego serwera wiec czas sobie go dać  i w tym jest problem... Próbowałem sposobów takich jak utworzyć plik user z komenda w środku ownerid nic to jednak nie dało, zauważyłem na stronie jest konsola serwera wiec tam wpisałem ta komendę (ownerid "idsteam" "nazwa" "reason" tez nic ;/ Zaczynam sie niepokoić wiec pobrałem program Rusty w zakładce seting wpisałem Ip serwera, port, recon port i hasło. Co sie okazało program łączy sie z serwerem ale od razu sie rozłącza. Zaznaczam ze po wgraniu pluginów serwer działa jest pokazany na liście w Rust. I w tym momencie nie wiem co ja mam juz zrobic próbowałem wszystkiego chyba juz

Pozdrawiam i Bardzo proszę o pomoc

Spróbujemy sie odwdzięczyć.

NeVis 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...