Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieractwo - rozwijanie na 17 lvlu

Astarn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, obecnie mam 17 lvl i na początku zrobiłem chyba głupotę. Mianowicie nie bawiłem się w gathering. Teraz mam kilka misji, które polegają na zbieraniu roślin i żelaza, srebra etc. Poszedłem do Poety, by wbić lvl na Ariach, jednak pojawia się komunikat, że jako Daeva nie potrzebuję już tego. Mogę teraz jakoś wbić lvl zbieractwa? 

Arcymistrz
Opublikowano

Jeśli grasz po stronie Elyosów, to zacznij zbierać kwiatki w Verteron, a jeśli po stronie Asmodian, to w Altgardzie. 

Questy masz, ale nie są one priorytetowe, jednak samo zbieractwo może przydać się na wyższym lvl.

Opublikowano

Mógłbyś podać nazwę kwiatów? Są one od 1 lvl zbieractwa? Bo tak jak pisałem, w ogóle nie bawiłem się w gathering. 

Opublikowano

Na 17 lvlu to jeszcze nic straconego, szybko można nadrobić zaległości. :) Na poziomie 10+ nie jest już możliwe zbieranie materiałów w Poecie. Arię (tak samo wyglądającą) możesz zbierać w Verteronie.

http://aiondatabase.net/pl/gathering/ kliknij sobie na "Poziom", aby posortować materiały pod względem poziomu zbieractwa.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Dzięki wielkie za pomoc. 

EDIT: Korzystając z okazji, da się jakoś znieść limit questów wyświetlanych na "pasku"? Chciałbym mieć zaznaczone wszystko na mapie, by potem się nie wracać jak zwolni mi się miejsce na liście. 

Opublikowano

Dzięki wielkie za pomoc. 

EDIT: Korzystając z okazji, da się jakoś znieść limit questów wyświetlanych na "pasku"? Chciałbym mieć zaznaczone wszystko na mapie, by potem się nie wracać jak zwolni mi się miejsce na liście. 

Niestety nie ma takiej możliwości. Najlepiej jest przyjąć w mieście możliwie jak najwięcej misji, a później zaznaczyć sobie na mapie tylko te, które wykonuje się w niedalekiej odległości od siebie, a nie wszystkie. :p Wykonać je, następnie przejść do kolejnych w innym miejscu.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...