Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dyskiem Seagate 2 TB 3.5

STALKERPROPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Kupiłem ostatnio dysk przenośny 2 TB 3.5 od Seagate'a . I padł mi bez powodu a mam tam 290 GB ważnych danych zdjęć configów itp. Program do odzyskiwania ze strony Seagate'a działa ale odzyskać można jeśli się go kupi za 350 zł . I tu rodzi się pytanie nie ma jakiegoś darmowego programu do odzyskiwania danych ? Jeśli nie to podajcie program który łatwo scrakować bo nie udaje że za dużo hajsu nie mam a te dane są dla mnie super cenne :/ Komputer widzi dysk ale nie mogę na niego wejść gdyż ,,Nie działa poprawnie" a według programu pliki tam są i trzymają się dobrze. Proszę o szybką pomoc. I z góry dziękuje :)

PS próbowałem już Seagate Recovery 2.0 z serial key'em ale nie wiadomo czemu nie działa. Natomiast aktualna wersja se strony producenta śmiga ale jest zbyt droga i mogę o niej zwyczajnie pomarzyć :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm może spróbuj wymontować dysk z obudowy i następnie podłącz go do złącza bezpośrednio, jeśli oczywiście masz taką możliwość :) Ja tak kiedyś zrobiłem i pomogło. Jeśli nie będzie się dało, to pomyślimy inaczej ;)

Pozdrawiam.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...