Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby chętne do współpracy

VMWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsz co to masz literówkę " opdowiedz " :)

Oferta wszystko fajnie spoko ładnie opisana jedna kilka pytań " Startujemy w pułapu 128 | 256 gdyż czekamy na odpowiedz teamspeak.com " ? Na jaką odpowiedz czekacie, tam się nie piszę podania czy prośby o licencje tylko kupuje i aktywacja trwa 10min :) 

Kolejne pytanie, nie wiem czy wiesz na czym polega współpraca ale wydaję mi się że współpracy nie podejmuje się z gildiami czy klanami  o.O 

Nastepne pytanie, " Blazingfast.io " czy to by był blazing czy hosteam czy OVH również mają tak zwaną "ochronę anty DDOS" którą bardzo ładnie opisują jednak nie zawsze działa tak jak powinna.

Podsumowując oferta jest spoko jednak potrzeba więcej informacji.

Dodaj większy opis serwera, opisz co możecie zaoferować większym działalnością, napisz co oczekujesz w zamian na jakiej maszynie serwer ma stać itp.

Polecam i pozdrawiam!  :yay: 

Opublikowano

Oferta wszystko fajnie spoko ładnie opisana jedna kilka pytań " Startujemy w pułapu 128 | 256 gdyż czekamy na odpowiedz teamspeak.com " ? Na jaką odpowiedz czekacie, tam się nie piszę podania czy prośby o licencje tylko kupuje i aktywacja trwa 10min :) 

Kolejne pytanie, nie wiem czy wiesz na czym polega współpraca ale wydaję mi się że współpracy nie podejmuje się z gildiami czy klanami  o.O 

Nastepne pytanie, " Blazingfast.io " czy to by był blazing czy hosteam czy OVH również mają tak zwaną "ochronę anty DDOS" którą bardzo ładnie opisują jednak nie zawsze działa tak jak powinna.

Dodaj większy opis serwera, opisz co możecie zaoferować większym działalnością, napisz co oczekujesz w zamian na jakiej maszynie serwer ma stać itp.

Literówki wskazane!

Nie moge edytować tematu, bo złamie wtedy regulamin konkursu!....

Licencje już mam : 

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Kolego wszystko jest sprawnie i działa . Pozdrawiam i Polecam Serwer Ts3 . 

Opublikowano

Moja opinia

(MINUSY)

Grafika z devianarta
(PLUSY)
Polecam ze wzgledu na mboty
Moge pomoc robic banner interaktywny
Dojde napewno do administracji bo mam az 6 domen do przkierowania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...