Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zaczynać

Rakerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zacząć grać w nostale, dlatego też mam kilka pytań:

-Czy warto wgl zaczynać?(gadałem z kolegą który grał dość długo i mówi ,że to nie jest już ta gra co kiedyś)

-Czy bez wydawania kasy do ItemShopu coś ugram?

-Jaki serwer jest najlepszy do gry?

-Czy grająć zazwyczaj przez 3 dni w tygodniu można coś osiągnąć?(szkoła-na więcej gry nie moge sobie pozwolić)

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Jeśli ogarniesz to możesz wszystko. Nie jest to już ta sama gra, ale mi się nadal dobrze gra gdy jest sporo ludzi, bo nie lubię pustek na serwerze. Bez wydawania kasy można zarobić, jest wiele sposobów np. resell. Według mnie avalon jest najlepszy, bo jest tam najwięcej ludzi, więc jest też najłatwiejszy. Przez 3 dni możesz osiągnąć, może wolniej niż normalnie, ale możesz. Pamiętaj, że to jest gra, miej fun.

Opublikowano

Jeżeli nie masz tam jakiś znajomych to nie polecam zaczynać.Granie z tak mało dostępną ilością czasu i bez wydawania na grę nie da Ci według mnie satysfakcji,lepiej znaleźć coś innego.Nie sugeruję, że trzeba wydawać ale bez tego będziesz odstawał a mała ilość czasu tylko pogłębi różnice.

Opublikowano

Jeżeli nie masz tam jakiś znajomych to nie polecam zaczynać.Granie z tak mało dostępną ilością czasu i bez wydawania na grę nie da Ci według mnie satysfakcji,lepiej znaleźć coś innego.Nie sugeruję, że trzeba wydawać ale bez tego będziesz odstawał a mała ilość czasu tylko pogłębi różnice.

Mi zbytnio nie chodzi o pvp poprostu słyszałem,że można zarobić nie wydając $

Opublikowano

Powiem ci z własnego kilku letniego doświadczenia :D 

Jeśli posiadasz znajomychna nostale i masz z kim grać możesz się pokusić o granie na s1/s2 PL. Z drugiej strony pisałeś ,że nie masz dużo czasu na grę więc również polecam ci granie an serwerze niemieckim s1 "Ancelloan". Serwer niemiecki różni się tym że wszystko z nosmarketu jest tańsze 3-4 razy w stosunku do nostale PL. Dzięki temu na start łatwo o dobrego tanka (mroczuś 2kk) Zawsze wydasz mniej na perfumy czy też sp ze względu na tańsze pudła :) Zarabiać też nie jest ciężko. na początku dorobisz się nawet na robieniu pieczęci cuby. LOD trwa od godziny 13.00 do godziny 22.00 co przy małej ilości czasu pomoże ci szybko wbić lvl :) 

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Jeżeli masz kogoś do gry albo znajdziesz sobie na szybko famke to tak, polecam S2 albo s1 ze względu na ludzi, którzy są i tak w 3 dni dasz rade :) 

Opublikowano

Z tego co wiem, to gra jest nadal popularna.

Znajoma założyła gildie, gdzie posiadają regularnie 50 stałych graczy.

Jeżeli jesteś miłośnikiem dłuższej rozgrywki to bez IS, możesz dać sobie częściowo radę.

Opublikowano

W tej grze da się dalej dużo osiągnąć bez portfela - tylko trzeba farta no i też sporo czasu. Niestety nie masz zbytnio szans na dogonienie elity serwera która posiada praktycznie wszystko [bo ładuje, no i też od dawna już gra] - chyba że oczywiście sięgniesz po portfel to z pewnością im dorównasz, albo przegonisz [w co wątpie bo ci topowi gracze potrafią wydawać całą swoja wyplate xD] Nie mniej pamiętaj że w tą gre gra się przede wszystkim z znajomymi - bez nich ta gra nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...