Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór myszki.

Smokle

Wybór myszki.  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którą myszkę wybrać?:)

• NATEC Genesis GX77
    • A4TECH Bloody Terminator Laser TL80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z kupnem myszki, a dokładniej nie wiem, która będzie się lepiej spisywała w grach FPS typu: Counter-Strike: Global Offensive. Wybrałem dwie myszki: 
-Mysz NATEC Genesis GX77

-Mysz A4TECH Bloody Terminator Laser TL80

Jeśli ktoś miał styczność, z jakąś myszką wyżej wymienioną to było by miło usłyszeć recenzje jaka ta myszka ma wady i zalety po jakimś okresie użytkowania. 

Dziękuje z góry za pomoc. :))

Opublikowano

Żadną z powyższych pseudo gamingowych myszek. W tej cenie 100 zł to logitech g100s lub dopłata do ss rival 100.

Żadną z powyższych pseudo gamingowych myszek. W tej cenie 100 zł to logitech g100s lub dopłata do ss rival 100.

Opublikowano

Podaj chwyt myszki.. Z tych dwoch to co podales to zadna, w tym budzecie jest g100s/bloody a9 a z lekka doplata to ss rival 100/cmstorm alcor. Ale najpierw to chwyt i rozmiar reki

Opublikowano

Dziękuje wszystkim.. i jednak zdecydowałem się na ss rival 100. Przeczytałem sporo opini oraz co sądzą moi znajomi którzy tą myszkę posiadają, mówią że świetna myszka.. a co do rozmiarów i chwytu to sprawdziłem:) i obie myszki mi pasowały *Natec oraz A4Tech* ale jednak widząc, opinie tych myszek oraz to co wy piszecie zdecydowałem się na kupno ss rival 100:) jeszcze raz dziękuję za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...