Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki douszne +- 200 zł

duzycheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule, tylko i wyłącznie do muzyki do telefonu Xperia Z2. *Fajnie by bylo jak by były spoko bassy :D*

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Zaryzykuj sony mh1. Duży hajp na nie był. Jak na swój stosunek cenowy(sa chyba ponizej 100) to są jedne z lepszych.

Poczytaj na forum.mp3store.pl

Opublikowano

Znajomy je ma i nie poleca.. myślałem nad Sennheiser CX 200 Street II, co o nich myślicie?

Opublikowano

Znajomy je ma i nie poleca.. myślałem nad Sennheiser CX 200 Street II, co o nich myślicie?

Zależy z czym znajomy ich używa. Nie poleca pod względem dźwięku czy ergonomii? Paru znajomych używa tych słuchawek z telefonami Sony i mówią, że ładnie się zgrywają.

Soundmagic E10. Słuchawki swego czasu bardzo hajpowane, chwalone, uznawane za górną półkę w swoim przedziale. Świetna dynamika. Mają znacznie lepszą separację i scenę. Bas nie zalewa innych pasm. Jedyna wada - trzeba o nie kurewsko dbać, bo często się kabel psuje, ale wyszła nowa wersja(z umocnionym kablem)

Wbij sobie na mp3store. Mają dużo recenzji, podzielonych na półkę cenową. 

Sam od siebie. Używałem soundmagic pl50 i apple in ear, ale to są armatury. Inna szkoła grania. Zależnie jaki dźwięk preferujesz.

Ja osobiście lubię analityczny.

Opublikowano

Zakupione HJX20 ostatecznie. Znalazlem dobrego deala na amazonie :). Mozna zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...