Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria konkursów w dziale TeamSpeak - Dyskusja

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

724261456510129592769.png

Witaj użytkowniku!

Mamy nadzieję, że konkursy przypadną Ci do gustu i chętnie weźmiesz udział.

W tym temacie dyskutujemy o wszystkich konkursach.

Regulamin dla wszystkich konkursów:

1. Biorąc udział w konkursie automatycznie akceptujesz jego regulamin.

2. W temacie obowiązuje Regulamin Globalny MPCforum.

3. Jeden użytkownik może wziąć udział we wszystkich konkurencjach.

4. Obowiązuje zakaz kopiowania prac (kara zgodna z regulaminem).

5. Wszystkie próby oszustw (np. wpłynięcia na jury itp.) wiążą się z wykluczeniem z konkursu.

6. Jeden użytkownik może napisać tylko jeden post w temacie z konkursem.

7. W tym temacie dyskutujemy o wszystkich konkursach.

8. Każda praca będzie akceptowana (do 24 godzin od oddania pracy i po godzinie 20).

9. Zakaz edytowania postów (prac) po zaakceptowaniu przez moderatora (kara - wykluczenie z konkursu).

10. Złamanie jakiegokolwiek punktu regulaminu grozi dyskwalifikacją ze wszystkich konkursów w dziale.

Jury:

@Calme

@Norczan

@Soanger

(kliknij w obrazek, aby przejść do wybranego konkursu)

742061456510129592769.png

206761456510129592769.png

888081456510129592769.png

576501456510129592769.png

601251456510129592769.png

Sugestie dotyczące działu

Zadaniem uczestników jest zaproponowanie zmian lub sugestii, które przyczyniłyby się do rozwoju działu.
Pomysły proszę składać poprzez prywatną wiadomość do @Norczan lub @Calme.
Termin kończy się o godzinie 20, 06.03.

Nagrody:
Najlepszy pomysł wygrywa plakietkę 7-AwardImgMaster-1361137781.png lub -10%.
Każda dobra sugestia otrzymuje -5%.

Opublikowano

Co jeśli nie mam % ? Mógłbym wybrać inną nagrodę ? :)

Opublikowano

Co jeśli nie mam % ? Mógłbym wybrać inną nagrodę ? :)

Wszystko zależy jaki konkurs, jeśli masz do wyboru plakietki i punkty, to wybierasz co chcesz, a jeśli same punkty wygrasz, to niestety przepada nagroda.

Opublikowano

724261456510129592769.png

Witaj użytkowniku!

Mamy nadzieję, że konkursy przypadną Ci do gustu i chętnie weźmiesz udział.

W tym temacie dyskutujemy o wszystkich konkursach.

Regulamin dla wszystkich konkursów:

1. Biorąc udział w konkursie automatycznie akceptujesz jego regulamin.

2. W temacie obowiązuje Regulamin Globalny MPCforum.

3. Jeden użytkownik może wziąć udział we wszystkich konkurencjach.

4. Obowiązuje zakaz kopiowania prac (kara zgodna z regulaminem).

5. Wszystkie próby oszustw (np. wpłynięcia na jury itp.) wiążą się z wykluczeniem z konkursu.

7. W tym temacie dyskutujemy o wszystkich konkursach.

8. Każda praca będzie akceptowana (do 24 godzin od oddania pracy i po godzinie 20).

9. Zakaz edytowania postów (prac) po zaakceptowaniu przez moderatora (kara - wykluczenie z konkursu).

10. Złamanie jakiegokolwiek punktu regulaminu grozi dyskwalifikacją ze wszystkich konkursów w dziale.

Jury:

@Calme

@Norczan

@Soanger

(kliknij w obrazek, aby przejść do wybranego konkursu)

742061456510129592769.png

206761456510129592769.png

888081456510129592769.png

576501456510129592769.png

601251456510129592769.png

Sugestie dotyczące działu

Zadaniem uczestników jest zaproponowanie zmian lub sugestii, które przyczyniłyby się do rozwoju działu.
Pomysły proszę składać poprzez prywatną wiadomość do @Norczan lub @Calme.
Termin kończy się o godzinie 20, 06.03.

Nagrody:
Najlepszy pomysł wygrywa plakietkę 7-AwardImgMaster-1361137781.png lub -10%.
Każda dobra sugestia otrzymuje -5%.

Potrzebuje wytłumaczenia :P

@Calme

@Norczan

@Soanger

Witam,

Mam kilka pytań dotyczących konkursu.
Dotyczące tego teamatu

7. W tym temacie są publikowane wyłącznie zgłoszenia do konkursu. Dyskusja jest prowadzona w tym wątku - KLIKNIJ.

Czyli gdzie mam wstawić post dot. prezentacji i współpracy?
Normalnie do działu i napisać odpowiedź  z linkiem do mojego postu do wątku, gdzie znajduje się dany konkurs?
Czy muszę napisać całą prezentację i współpracę od razu w wątku danego konkursu?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Hmm..

Czy bierzecie pod uwagę tematy założone przed ogłoszeniem konkursu?

W stosunku do jednego konkursu mogę z góry przewidzieć, kto go wygra przez dziwne układy. Zachowam to jednak dla siebie, lecz po ogłoszeniu wyników o tym jeszcze wspomnę.

Inicjatywa sama w sobie dobra.

Jak wygląda sytuacja, jeżeli chodzi o prezentacje serwerów. Bierzecie pod uwagę autora tematu, czy osoby która wykonała taką prezentacje?

Opublikowano

Hmm..

Czy bierzecie pod uwagę tematy założone przed ogłoszeniem konkursu?

W stosunku do jednego konkursu mogę z góry przewidzieć, kto go wygra przez dziwne układy. Zachowam to jednak dla siebie, lecz po ogłoszeniu wyników o tym jeszcze wspomnę.

Inicjatywa sama w sobie dobra.

Jak wygląda sytuacja, jeżeli chodzi o prezentacje serwerów. Bierzecie pod uwagę autora tematu, czy osoby która wykonała taką prezentacje?

Zależy w jakim konkursie, prezentacje, oferty współpracy i opinie mogą być uaktualnione, a poradniki i paczki ikon muszą być nowe.

Wszystko pisze w temacie z danym konkursem.

Odnośnie prezentacji, to jeśli dany użytkownik napisze temat z prezentacją to nagroda wpłynie na jego konto. Nie ma możliwości dzielenia się nagrodami.

​Jeśli masz jakieś zastrzeżenia odnośnie jury, to proszę napisz do mnie wiadomość lub zgłoś to global moderatorom, tylko jak chyba już wiesz, nikt Ci na słowo nie uwierzy, potrzebne są jakiekolwiek dowody.

Opublikowano

@Norczan

Nie chodzi mi tutaj o dzielenie się.

Raczej miałem na myśli przykładowe kupowanie (zlecenie wykonania) prezentacji serwera. Tym tokiem myślenia jest to teoretyczne kupowanie plakietki, oczywiście w przypadku wygranej.

Co do Jury zastrzeżeń nie mam, bo jako jedyni z nielicznych osób na forum reprezentujecie sobą jakiś poziom.

Mam swoje za i przeciw, co do jednego konkursu, gdzie jestem w stanie stwierdzić kto go wygra.

Oczywiście MPC forum ma więcej kapusiów i informatorów o danym użytkowniku niż zarejestrowanych kobiet, więc czasem jest to przydatna opcja :v

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1409550-szukam-opinii-multigaming/  - ymm, taka forma nie może być? Punkty zostaną nadane po akcji ?­

@GoldeneK

Pisałeś post wyżej, że musi być to nowy temat lub udoskonalony już istniejący temat.

@Norczan

Nie chodzi mi tutaj o dzielenie się.

Raczej miałem na myśli przykładowe kupowanie (zlecenie wykonania) prezentacji serwera. Tym tokiem myślenia jest to teoretyczne kupowanie plakietki, oczywiście w przypadku wygranej.

Niestety, nie mamy jak tego sprawdzić, czy ktoś sobie kupił wykonanie prezentacji.

To już sprawa użytkownika, czy jest uczciwy.

Opublikowano

W kategorii najlepsza oferta współpracy - MPC champion to trochę mało, może by tak Gold Member chociaz?

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

W kategorii najlepsza oferta współpracy - MPC champion to trochę mało, może by tak Gold Member chociaz?

Jest wyróżnieniu tematu, uważam to za lepszą nagrodę ;p

­

j

Opublikowano

hejo, chciałbym wypowiedzieć się troche o regulaminie konkursu i o pracy pewnego użytkownika.

otóż chodzi o użytkownika @VMWare który nie wysilił się chociaż minimalnie przy tworzeniu grafiki, sam pisał że .psd pliku jest dostępny na deviantarcie więc jego prezentacja nie powinna zostać zaliczona.

reszta osób która bierze udział zaangażowała się w to bardziej i przyłożyła się do opisu, grafiki a wyżej wymieniony użytkownik po prostu przyjdzie, zabierze nagrode bo użył gotowca i pójdzie.

dlatego do regulaminu dopisałbym punkt "zakaz używania gotowych projektów" czy coś w tym stylu by zapobiec takim zdarzeniom.

/edit. punkt 4. regulaminu w pewnym sensie odnosi się do tego, bo to nie jest ani jego, ani praca robiona dla niego.

@Norczan @Calme

Opublikowano

@Norczan

Rozumiem że już koniec? Czy to tylko koniec dla konkursu "sugestie"? ­

Data zakończenia konkursów jest podana w danym konkursie, dla przykładu konkurs "sugestie" kończy się dzisiaj, a konkurs na najlepszy poradnik 12 marca.

hejo, chciałbym wypowiedzieć się troche o regulaminie konkursu i o pracy pewnego użytkownika.

otóż chodzi o użytkownika @VMWare który nie wysilił się chociaż minimalnie przy tworzeniu grafiki, sam pisał że .psd pliku jest dostępny na deviantarcie więc jego prezentacja nie powinna zostać zaliczona.

reszta osób która bierze udział zaangażowała się w to bardziej i przyłożyła się do opisu, grafiki a wyżej wymieniony użytkownik po prostu przyjdzie, zabierze nagrode bo użył gotowca i pójdzie.

dlatego do regulaminu dopisałbym punkt "zakaz używania gotowych projektów" czy coś w tym stylu by zapobiec takim zdarzeniom.

/edit. punkt 4. regulaminu w pewnym sensie odnosi się do tego, bo to nie jest ani jego, ani praca robiona dla niego.

Bierzemy to też pod uwagę, również pan Borygard ma zrobioną grafikę ze zleceń.

Opublikowano

Bierzemy to też pod uwagę, również pan Borygard ma zrobioną grafikę ze zleceń.

@Norczan ale to było wykonane tylko dla niego, a nie zostało ogólnie udostępnione jak grafika vmware.

Opublikowano

Chodziło mi raczej o werdykt dotyczący wszystkich konkurencji, które kończą się dzisiaj po godzinie 24.

1980497.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...