Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord of the Rings: War in the North - opóźnienia kursora

mister920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z grą Lord of the Rings: War in the North a dokładnie z myszka jak obracam myszka to ma ona takie dziwne lagi próbowałem zmienić podziałkę i detale ale nic to nie daje   

Opublikowano

No wymagania tak średnio procek E5200 2,5ghz 3gb ram grafika 9800gt 1gb ale gra mi chodzi 35-60fps na ful jak i na low a gra orginał z steam 

Budowniczy
Opublikowano

Dosyć dziwna sytuacja, że masz takie FPS'y, a w grze myszka chodzi niepłynnie. Próbowałeś zmieniać czułość myszy w grze, jak i zarówno w Windowsie? Masz najnowsze sterowniki do myszki? Sprawdź.

Opublikowano

Dosyć dziwna sytuacja, że masz takie FPS'y, a w grze myszka chodzi niepłynnie. Próbowałeś zmieniać czułość myszy w grze, jak i zarówno w Windowsie? Masz najnowsze sterowniki do myszki? Sprawdź.

zmiana czulosci nic nie daje w grze jak i w windowsie 

Masz V-Sync włączony ?

nie ma takiej opcji w grze

Budowniczy
Opublikowano

Możliwe, że system ci "szaleje" tylko w tej grze. Format to ostateczność, tak samo jak reinstalacja systemu - nie nalegam, ale format w 50% rozwiąże twój problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...