Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawo jazdy

Shokei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część wszystkim, mam do was pytanie odnośnie prawka a mianowicie czy w każdym ośrodku szkolenia mogę robić teorię przez tzw e-learning (czyli bez uczaszczania na zajęcia teoretyczne) czy tylko w wybranych ośrodkach?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, w każdym. W ogóle nie musisz korzystać z usług takich ośrodków, jeśli uważasz, że umiesz jeździć i znasz teorię, zaoszczędzisz kasę. Jedyne czego potrzebujesz, żeby otrzymać prawko, to zdać teorię i praktykę ;)

rLIi2GI.gif

"Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani"

Opublikowano

Addie. Nie wprowadzaj go w błąd. Nie w każdym ośrodku mają coś takiego jak e-learning. Zazwyczaj w ośrodkach na koniec muszą wydać Tb zaświadczenie o ukończeniu kursu u nich czyli 30h teorii i 30h praktyki. Bez tego nie możesz przystąpić do egzaminu państwowego.

IDcncno.png

Opublikowano

Teoria nie jest obowiązkowa jak to było do niedawna. A kartę mu wypisze bez względu czy chodził czy nie.

Opublikowano

ja tam żadnej teroii nie miałem 30h jazdy w aucie i elo przepisów uczyłem się podczas jazdy, zdane za pierwszym

23d5997a573e9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...