Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Google Play.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyściłem telefon ze zbędnych, standardowych aplikacji za pomocą Titanium Backup,nie zauważyłem tego że przypadkowo odinstalowałem Sklep Play. Od razu poszukałem najnowszej wersji i pobrałem. Wszystko w niej działa póki nie chce czegoś pobrać. Gdy klikam "zainstaluj" aplikacja zamyka się i wyskakuje komunikat "aplikacja Sklep Play została zatrzymana"

Resetowałem telefon i próbowałem roznych wersji i za każdym razem kończy się to tak samo. Ma ktoś pomysł jak to naprawić?

Opublikowano

Pobrałem to wszystko co jest potrzebne i chciałem zainstalować. Chciałem włączyć ten tryb Recovery tak jak było opisane w linku u kolegi wyżej i tak jak na jakichś poradnikach. Nie chciało sie włączyć. Pobrałem aplikacje z ktorej pomocą można przejść do tego trybu...pojawia się android z czerwonym wykrzyknikiem na brzuchu i napis "Błąd" lub "brak reakcji"

I co teraz?

Opublikowano

Pobrałem to wszystko co jest potrzebne i chciałem zainstalować. Chciałem włączyć ten tryb Recovery tak jak było opisane w linku u kolegi wyżej i tak jak na jakichś poradnikach. Nie chciało sie włączyć. Pobrałem aplikacje z ktorej pomocą można przejść do tego trybu...pojawia się android z czerwonym wykrzyknikiem na brzuchu i napis "Błąd" lub "brak reakcji"

I co teraz?

Wgraj jakieś recovery z XDA, które jest kompatybilne z twoim telefonem. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...