Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resell - z czym to się je?

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Do dyspozycji mam 70kk. Nigdy specjalnie nie próbowałem resellować, ale z tego co widać to jest to dosyć popularna metoda zarobku. Z czym to się je? Czy faktycznie można szybko się dorobić? Czy kwota podana wyżej wystarczy na dosyć niezły resell? Co skupywać? Najlepiej opiszcie mi wszystko od początku do końca, z góry dziękuję. ㅋㅋ

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

­Do dyspozycji mam 70kk. Nigdy specjalnie nie próbowałem resellować, ale z tego co widać to jest to dosyć popularna metoda zarobku. Z czym to się je? Czy faktycznie można szybko się dorobić? Czy kwota podana wyżej wystarczy na dosyć niezły resell? Co skupywać? Najlepiej opiszcie mi wszystko od początku do końca, z góry dziękuję. ㅋㅋ

Resell jest to bardzo popularna metoda zarobku. Potrzebujesz mniej więcej... 60kk + medal aby zacząć, więc coś w tym przedziale. Na samym początku spamujesz wiadomościami typu: "K> RESY/ND/SP +5/". Następnie piszę do Ciebie sprzedawca i pyta się, czy chcesz to wziąć. Załóżmy że to będzie karta SP mnicha +5 75 z 2 perfekcją. Następnie wyszukujesz podobne specyfikacje, a następnie sprawdzasz cenę. W tym wypadku cena na NB kosztuje 18kk za mnicha +5 62j i 4 perfekcją. Pytasz się, albo sugerujesz za mnicha. I uwaga! Reguła jest taka:

-> Gość chcę sprzedać mnicha za 20kk.

-> Ty dajesz o 4 mniej, czyli w tym wypadku 16kk.

-> Możecie zrobić tak, po połowie. Czyli w tym wypadku 18kk.

-> Wystawiasz mnicha za 22kk.

Zarobek: 4kk.

Od razu mówię. Nigdy nie resellowałem, lecz śledziłem mistrzów, którzy resellowali po 100kk na 2-3dni.

Miłego resellowania.

Kiedy serwer?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...