Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IEM Katowice 2016 - wejście bez biletów

Deminer84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakładam nowy temat, aby dowiedzieć się kilku rzeczy na temat nadchodzącej imprezy w przyszłym tygodniu. Liczę na wypowiedź osób, które odwiedziły już spodek w zeszłych latach.

Mianowicie: Mieszkam niedaleko Katowic, a jestem wielkim fanem CSGO. Niestety nie zdążyłem zakupić biletów. Tutaj pojawia się pytanie:

Czy da się wejść na imprezę bez biletów w piątek? Chodzi mi o kolejki (wiem, że duże). Ile godzin wcześniej musiałbym być pod spodkiem? Czy jest realna szansa na wejście? Nie chciałbym specjalnie tam jechać, po czym wrócić wieczorem bez zobaczenia spodka od środka. Proszę też o jakieś dodatkowe uwagi odnośnie tego wydarzenia. Z góry dziękuję!

Opublikowano

Byłem tam w roku 2014 i stałem około 1.5-2h w 1 dzień akurat była ładna kolejka zrobiona wężykiem, 2 dzień był taki, że wszyscy się pchali na siebie i kto pierwszy ten lepszy, no a 3 dzień tak jak 1 i stało się duuużo krócej około 15 minut.

No ale jak chcesz tam jechać bez biletów to szczerze polecam wziąć zapas żarcia i picia na 2 godziny stania przed spodkiem żeby być troszeczkę bliżej.

Opublikowano

Przyjdź o 3 rano pod Spodek to wejdziesz w pierwszych 20 minutach po otwarciu :v weź jedzenie, picie, pieniądze i ubierz się odpowiednio. W Spodku jest płatna szatnia.

Opublikowano

Niestety tam jest tak ze nigdy nie wiesz ile postoisz a duży procent ludzi to po prostu uczniowie podstawówki czy gimnazjum i ciężko im uszanować pewne zasady i robią zbędne zamieszanie które tylko przedłuża czas czekania, dobrym przykładem jest filmik z dzieciakiem przeklinającym przed spodkiem. Radzę ci tak jak wyżej postarać się przyjść wcześnie :/

49yxrs.png

Opublikowano

W kolejce jest właśnie najfajniej :D Ja będę ok 6. Rok temu o tej godzinie stało się jako jedna z pierwszych kilkudziesięciu osób :)

Byłem tam w roku 2014 i stałem około 1.5-2h w 1 dzień akurat była ładna kolejka zrobiona wężykiem, 2 dzień był taki, że wszyscy się pchali na siebie i kto pierwszy ten lepszy, no a 3 dzień tak jak 1 i stało się duuużo krócej około 15 minut.

No ale jak chcesz tam jechać bez biletów to szczerze polecam wziąć zapas żarcia i picia na 2 godziny stania przed spodkiem żeby być troszeczkę bliżej.

od 2015 jest ochrona która ogarnia te sprawy :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

W sobotę jest zazwyczaj najwięcej ludzi więc w ten dzień bez biletu nie radzę jechać, najlepiej w piątek gdzie każdy podstawówkowicz/gimnazjalista siedzi jeszcze w szkółce i kolejki są dużo mniejsze. Mimo to postoisz co najmniej godzinę chyba, że przyjedziesz przed 6. :=)

Opublikowano

Im wcześniej wpadniesz tym krótsza kolejka! :D

Ja będę czekał od 5 czy 6 przed spodkiem i może uda się jak ostatnio w miarę szybko wejść. ;) Byłem ok 20 coś takiego. Więc w miarę spoczko.

Pozdrawiam. :D

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...