Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera Minecraft polecacie wykonać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Polskiekoksiowo najlepiej to wcale nie robić serwera... bo pewnie i tak jak my napiszemy tobie zrób serwer Rpg to ty zrobisz serwer EasyHC czy jaki tam...

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

Jeśli nie masz pomysłu na serwer to go nie rób, myślisz, że ktoś da Ci tutaj jakiś pomysł zamiast samemu go zrobić?

Opublikowano

Możesz wykonać ciekawy serwer MiniGames/Parkour z różnymi dodatkami. Parkour z fajnymi mapkami przy wejściu, MiniGames z fajnymi grami - SkyWars/Spleef/TnTRun.

Opublikowano

Jaki serwerek zrobic i czy na max craft

Czy wy serio po tym poście myślicie, że on zrobi coś dobrego? Jak w ogóle cokolwiek?

@topic

Zrup na maxcraft tylko tam lagi som to wież, zróp easyhc bo łatfy jest i bende tam grau!!1

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Wątpię czy masz na tyle dużą wiedzę aby zrobić oryginalny serwer z autorskimi pluginami. Całkiem dużą popularnością cieszą się zwykłe serwery z małymi dodatkami, które zbyt  nie ingerują w grę. Mogę polecić ten ;): aaaaaaa

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Wątpię czy masz na tyle dużą wiedzę aby zrobić oryginalny serwer z autorskimi pluginami. Całkiem dużą popularnością cieszą się zwykłe serwery z małymi dodatkami, które zbyt  nie ingerują w grę. Mogę polecić ten ;): aaaaaaa

Tak dodaj ałtorskie pluginy bo inne są do dupy tylko.

zrub jeszczcze autorski spawn bo wszystkie w necie nie mają autora i nie są ałtorskie!

Jak widzę posty typu "mapa z neta" albo "pluginy z neta" to mnie kur*ica łapie i mam prawdziwą ochotę wziąć młotek i jeb*ąć autora w ten głupi czajnik -.-

Na serwerowym spawnie spędzają debile 5minnut podczas rejestracji i nie więcej ale musi być autorski bo na ss w reklamie już to widzieli -.-

Pluginy autorskie może i lepsze bo wyrzucono to czego nie chcieli i zrobili bardziej wydajne.

Ale posty tego typu dowodzą że pora przejść jak większość na hamachi z zaufanym gronem albo na single ....

Antywarn jeszcze.

Coś nowego?

RPG/ RL / SV / HC jest tego masa

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Jeśli już chcesz robić to SkyBlock zdecydowanie. Na sv, hc, pvp możesz się przejechać więc to różnie bywa. 

To ja Grands. Masz dobry wzrok! :)

Opublikowano

Serwer może być każdego rodzaju wystarczy mieć unikalny pomysł do tego reklama ( Niestety takie czasy bez reklamy dosyć ciężko nawet na dobrych serwerach ;/ )

Wszystko co robię to robię to z pasji

Pomogłem zostaw Like ;D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...