Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań Void

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ostatnio zacząłem grać na Voidzie i mam kilka pytań 

1. Jaką postacią najszybciej się czyści mapy? [mam Voidhack [dmg + cryt]] 

*Jeśli można to od razu do postaci jakiś bullid może być wasz. Sam szukałem w necie ale zame z 2014 są :/

2. Gdzie najszybciej zarabiać? 

3. Mogę robić sam Henir Challenge czy będzie przejebane? i ban? xD

4. Macie jakąś fajna gildię? Nie masówkę w której będzie pierdyliard osób?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

1. Hmm najlepsze będą postacie, które mają skille na cała mape (GA, MM, BH, SD)

GA - GA

MM - MM

BH - BH

SD - SD

2. Sekrety (sprzedawać itemki + 300-500k za mapke) lub Hallow (ostatnia mapka Lanox 400-600k)

3. Nie wiem, tutaj bym uważał ;o

4. Polecam zagraniczne, bo polskie to odradzam ;^)

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

1. Hmm najlepsze będą postacie, które mają skille na cała mape (GA, MM, BH, SD)

GA - GA

MM - MM

BH - BH

SD - SD

2. Sekrety (sprzedawać itemki + 300-500k za mapke) lub Hallow (ostatnia mapka Lanox 400-600k)

3. Nie wiem, tutaj bym uważał ;o

4. Polecam zagraniczne, bo polskie to odradzam ;^)

O i jeszcze jedno 

Gdzie eq do pvp zdobyć? 

Opublikowano

Hmmm... tylko po kiego kupować eq na pvp, kiedy na Voidzie zdobycie eq to 4-5h gry solo, z hackiem to pewnie poniżej 1h :/. + Breejg nie wszystko co polskie musi być odrazu złe (no dobra, chyba że związane jest z polityką xD), byłem w wielu polskich gildiach czy to na polskim (trudno tu o zagraniczne xD) czy na zagranicznych serwerach i powiem że to zależy tylko od tego na kogo trafisz. Sam byłem w wielu gildiach gdzie przez ludzi nie wytrzymałem tam 2h, a były i takie w których do tej pory się trzymam, nawet nie tylko w Elswordzie, wszystko jest zależne od ludzi z których gildia się składa.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Powiem Ci, że prawie wszystkie polskie gildie (prócz w tej której jestem, bo to jedyna normalna) są chore, wywalają za nic, wyzywają i mają 15 lat w dół ;^)

Opublikowano

Hmmm... tylko po kiego kupować eq na pvp, kiedy na Voidzie zdobycie eq to 4-5h gry solo, z hackiem to pewnie poniżej 1h :/. + Breejg nie wszystko co polskie musi być odrazu złe (no dobra, chyba że związane jest z polityką xD), byłem w wielu polskich gildiach czy to na polskim (trudno tu o zagraniczne xD) czy na zagranicznych serwerach i powiem że to zależy tylko od tego na kogo trafisz. Sam byłem w wielu gildiach gdzie przez ludzi nie wytrzymałem tam 2h, a były i takie w których do tej pory się trzymam, nawet nie tylko w Elswordzie, wszystko jest zależne od ludzi z których gildia się składa.

Gdzie je zdobyć? i które to wgl jest :D

Opublikowano

Znaczy nie wiem co piszę Wendax, ale jedyne dobre eq na pvp jest to eq z sekretów +8 i wyżej, bo tak to z innym eq nie opłaca się iść ;^)

Opublikowano

Dobra nie napisałem xD chodziło mi o eq serketowe lub henirowe, na pvp najlepsze z sekretu sander jak coś :) Breejg co do gildii, czego się spodziewałeś po Voidzie? Dorosłych mających kulturę? Nie wymagaj za dużo.

Opublikowano

Dobra nie napisałem xD chodziło mi o eq serketowe lub henirowe, na pvp najlepsze z sekretu sander jak coś :) Breejg co do gildii, czego się spodziewałeś po Voidzie? Dorosłych mających kulturę? Nie wymagaj za dużo.

Na KR istnieje polska gildia której szefową jest wszystkim znana chińska koreanka z polski sriwi, która wywaliła mnie za to że nie odpisałem jej podczas walki PvP. Od tego momentu radzę trzymać się z daleka od polskich graczy. Zwłaszcza na Voidzie, gdzie istnieje wiele dobrych zagranicznych.

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Na KR istnieje polska gildia której szefową jest wszystkim znana chińska koreanka z polski sriwi, która wywaliła mnie za to że nie odpisałem jej podczas walki PvP. Od tego momentu radzę trzymać się z daleka od polskich graczy. Zwłaszcza na Voidzie, gdzie istnieje wiele dobrych zagranicznych.

­

Znaczy nie wiem co piszę Wendax, ale jedyne dobre eq na pvp jest to eq z sekretów +8 i wyżej, bo tak to z innym eq nie opłaca się iść ;^)

Potrzebuje bullid do ADD DiE do PVP ^_^ Szukałem w necie ale większość to jakiś starych albo złych... 

Daje Like ^_^

Opublikowano

Build jeszcze zależy do jakiego pvp 1v1? 2v2? 3v3? może uniwersalny? I przy okazji before or after renewal?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...