Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę dodać swojego serwera na McListę. Co zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Chciałem dodać do McLista mój serwer z hostingu pukawka , po czym pisze mi cały czas :

Serwer jest Offline lub podany adres połączenia jest błędny. Pamiętaj też o tym, by ustawić w pliku server.properties wartość enable-query=true. Jeśli tego nie zrobiłeś, zmień tą wartość, wykonaj restart serwera i ponownie spróbuj dodać serwer do McLista.

Po czym mam cały czas enable-query na true , i nie mam pojęcia co mam robić ;(.

Opublikowano

spróbuj dodac inne ip nie np: domena.maxc.pl tylko 192.[reszta ip]

Opublikowano

"Pamiętaj też o tym, by ustawić w pliku server.properties wartość enable-query=true"

Zrobiłeś to ?

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

pukawka sama w sobie udostępnia ci IP liczbowe w pilku server.properties ... z tego co mi wiadomo mclista oczyta IP liczbowe czyli jeśli masz coś.maxc.pl to to maxc.pl to jest zabespieczenie ;) Spróbuj dodać ip liczbowe i powinno przejść ;)

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

­Wiesz co to jest problem... Bo na hostingu pukawka nikt praktycznie nie może dodać serwera na mcliste i na gametracker.com jak próbowałem z TeamSpeak3 to nadal tego nie zrobili

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...