Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayBlock Detykowany

TamCreek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Średni sens zapowiadania serwera gdy nie macie sprecyzowane jakie pluginy będziecie mieć.

U gory jest wielki napis ze serwer nie jest moj nie wiem jeszcze jakie beda pluginy bo serwer sie dopiero tworzy

Opublikowano

Średni sens zapowiadania serwera gdy nie macie sprecyzowane jakie pluginy będziecie mieć.

U gory jest wielki napis ze serwer nie jest moj nie wiem jeszcze jakie beda pluginy bo serwer sie dopiero tworzy

Powtarzam moją wypowiedź. jaki jest sens zapowiadania czegoś co jeszcze nie wiadomo jakie będzie. I co z tego, że serwer nie jest twój jeśli ktoś ma zastrzeżenia do zapowiedzi to raczej osoba która zrobiła zapowiedź, wymyśliła, że ma być teraz zapowiedź umieszczona, powinna się wypowiadać a nie ty.

Opublikowano

"Detykowany"

I już wiadomo jaka grupa wiekowa tworzy serwer. ;)

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

"detykowany" powiadasz ?

- wersja na której gra znikoma ilość osób

- spawn jak na jakiś survival a nie na skyblocka

- startowa wyspa

Jaki jest sens robienie zwykłego skyblocka ? Są już takie, jeśli ktoś ma na nim grać muszą być nowości bo ludzie będa grali na skyblocku który znają, gra na nim 200+ osób i niczym od waszego się nie różni a wasz jest nowy i nikt nie gra tak więc nie wiem czy jest sens w ogóle żebyście go otwierali. Tyle ode mnie 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Masz lajka ode mnie za nazwę tematu xD Na Detykowanym serwerze napefno zagram!
Jak nie macie tylu lat by potrafić pisać, chociaz starajcie sie to zamaskować.
Śmiech na sali jakimi serwerami rynek teraz musi być zapchany, bo porządni ludzie nie mają pieniędzy na rozreklamowanie dobrych serwerów przez właśnie wysyp takich badziewnych serwerów...

Opublikowano

@up soł tru, dobre serwery są zalewane masą syfu ;\ 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

A detykowany serwer to nie przypatkiem? 24/7?

PS: MaNNa jestem twoim widzem juz od 2012 cie ogladam

Chyba nie załapałeś, że nie ma słowa takiego jak "detykowany". 

IMO warto by było chociaż znać podstawy naszego języka narodowego do pisania tematów. Nawet nie próbuj bronić się dyslekcją, dysgrafią czy inną tam wymyśloną chorobą cywilizacyjną mającą na celu wyłudzanie pieniędzy. Te 2 słowa niszczą prezentację serwera. 

Robienie czystego skyblocka, nie wiedząc jakie będą pluginy, i czy jest popyt na takie serwery (nie nie ma, te duże wystarczą, masa śmieciowych serwerów zniszczyła dział publikacji MPCForum, gdzie kiedyś co 2 serwer był godny uwagi, teraz jest 1 na 6 stron)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...