Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama SIebie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak udzielasz sie na róznych forach to poprostu wstawiaj do swojej sygnatury lub reklamuj sie na facebooku,dasz troche grosza i wyskakuje ludzią w proponowanych stronach

79160594027661829163.png

Opublikowano

Sygnatura na forum, jak wyżej. Fb, allegro, olx, mozesz komus zaplacic zeby udostepnil na swojej stronie itp.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Wejdź na jakiś serwis freelancerski np. Oferia.pl i zgłaszaj się jako ochotnik do wykonania zleceń. Ktoś może się skusi na twoje usługi.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Fora internetowe, serwisy typu Twitch, Youtube, wklejając na czacie w grach czy IRC, facebook, instagram.

Opublikowano

@UP jestes głupi czy udajesz ? takie działanie zaskutkuje negatywną opinią na jego temat jako spamera/idioty (chodzi mi o Twitch,YT itp).Tak jak osoby wyżej olx i różne takiego właśnie typu strony

6c7feb520c80.jpg

Opublikowano

Sygnatura na forum, jak wyżej. Fb, allegro, olx, mozesz komus zaplacic zeby udostepnil na swojej stronie itp.

na olx jak się zareklamowałem to zadzwonił gość, który chciał, żebym od zera postawił mu serwis bukmacherski na 4 dyscypliny z wynikami na żywo z wszystkich meczy na całym świecie. W tydzień, za 200 złoty xD

Najważniejsze wg. mnie są polecenia. Ja najwięcej zleceń miałem właśnie z poleceń, nie z portfolio ani reklam i ogłoszeń. No i klienci z poleceń mieli najmniejszy odsetek raków mózgu.

sygna.png

Opublikowano

Jeżeli tworzysz strony www, wyjście jest bardzo proste.

Możesz stworzyć stronę jako swoje portolio w którym będziesz umieszczał wykonane zlecenia. Oczywiście patrząc przez pryzmat wzrokowy, taka strona powinna zawierać możliwość komentowania twoich obecnych postępów. Co do samego znalezienia chętnych wystarczy poszukać po internecie, a już po kilkunastu zleceniach chętni stopniowo sami zaczną się z Tobą kontaktować. Wszystko zależy od poziomu twojej pracy.

1980497.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...