Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalista w obecnym patchu

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kalista jest top tierem lecz jest trudnym championem. Sporo musisz nią pograć żeby być naprawde dobry. 

Opublikowano

Kalista jest mocna ale trudna i na soloq jak dla mnie średnio się nadaję bo granie nią z 4 randomami często nie wychodzi.Jakbyś chociaż grał z kimś duo to już fajnie można poklikać.

Opublikowano

wiesz co ja bym na twoim miejscu uwazal bo kalista to juz troche taki zapomniany champion i teraz latwo ja zcounterowac np trynda robi w e podjazd szybki nawet bez podladowanka i ja ciosa na kilka hitow tak samo master yi....... kalista tez robi malo obrazen i lepiej picknac ezreala tak jak ja i latwe elo szybko wbilem silver 5 z bronze 4 doslownie w dwa tygodnie same winy prawie lecialy nic sie nie musialem starac.... takze polecam ezreala lepszy do zakupu niz kalista ja jak na kaliste zawsze gralem to z samych auto atakow ja zabilem wiec nie wiem co ludzie widza w tym championie??? moze dlatego jest zapomniany?? odradzam ją dla poczatkujacych i tych zaawansowanych tez, elo  B)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@up idąc takim tokiem myslenia to o kazdym adc mozesz tak powiedziec.. Po za tym co ci z tego skoro 1 stun na jape i po twoim 1v5

Opublikowano

Kalista w brazie 

58aknm.jpg

kalista challejnour

sai1ih.jpg

Potrzeba naprawde sporo gier, zeby ja opanowac, bardzo mocny pick

Opublikowano

@up idąc takim tokiem myslenia to o kazdym adc mozesz tak powiedziec.. Po za tym co ci z tego skoro 1 stun na jape i po twoim 1v5

Qss

Qss nie uratuje cie przed wszystkimi rootami, slowami i stunami. 

Opublikowano

Qss

Jak wylapiesz wszystkie na morde to nie moj problem

Opublikowano

Kalista jest jak najbardziej okej jak ją ogarniesz, polecam ci grać duo z kimś kto ogarnia thresha freelo :v.Jej minusem jest to że jak przegrasz early game to pózniej trudno wrócić do gry.

Opublikowano

Qss

Gościu mówisz o sytuacji,która baaardzo rzadko ma miejsce i takie outplaye przeważnie mają miejsce na wysokim elo ale jest to bardzo rzadkie żeby ktoś coś takiego zrobił.Wydaje ci sie ze jak zrobisz coś takiego w bronzie/silverze gdzie ludzie rzucają spelle w wszystkie strony świata i myślisz, że jesteś bogiem...Skończmy ten wątek bo to jest bez sensu.

Opublikowano

PbzVQaE.png

No prezentuje się dość słabo ale myślę że warto zagrać

wiesz co ja bym na twoim miejscu uwazal bo kalista to juz troche taki zapomniany champion i teraz latwo ja zcounterowac np trynda robi w e podjazd szybki nawet bez podladowanka i ja ciosa na kilka hitow tak samo master yi....... kalista tez robi malo obrazen i lepiej picknac ezreala tak jak ja i latwe elo szybko wbilem silver 5 z bronze 4 doslownie w dwa tygodnie same winy prawie lecialy nic sie nie musialem starac.... takze polecam ezreala lepszy do zakupu niz kalista ja jak na kaliste zawsze gralem to z samych auto atakow ja zabilem wiec nie wiem co ludzie widza w tym championie??? moze dlatego jest zapomniany?? odradzam ją dla poczatkujacych i tych zaawansowanych tez, elo   B)

B|

Tak jak ktoś wyżej powiedział, przegrasz early game w late cię nie ma :)

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

PbzVQaE.png

wiesz co ja bym na twoim miejscu uwazal bo kalista to juz troche taki zapomniany champion i teraz latwo ja zcounterowac np trynda robi w e podjazd szybki nawet bez podladowanka i ja ciosa na kilka hitow tak samo master yi....... kalista tez robi malo obrazen i lepiej picknac ezreala tak jak ja i latwe elo szybko wbilem silver 5 z bronze 4 doslownie w dwa tygodnie same winy prawie lecialy nic sie nie musialem starac.... takze polecam ezreala lepszy do zakupu niz kalista ja jak na kaliste zawsze gralem to z samych auto atakow ja zabilem wiec nie wiem co ludzie widza w tym championie??? moze dlatego jest zapomniany?? odradzam ją dla poczatkujacych i tych zaawansowanych tez, elo   B)

B|

Majac mmr silvera, czy braza to chyba nie trudno zdobyc 20 fragow kalista?

Opublikowano

PbzVQaE.png

B|

Majac mmr silvera, czy braza to chyba nie trudno zdobyc 20 fragow kalista?

Nie przegrałem tym championem żadnej gry a to już chyba z 20 pod rząd :) wiadomo żal dupę ściska bo twój winration to 1 wygrana do 2 przegranych i musisz się dowartościować na takim forum pisząc takie pierdoły ale zachowaj swoje nic nie znaczące zdanie dla siebie.

Pozatym!

Mając taką dywizję jak Bronze V nie powinieneś nawet patrzeć w moją stronę a co dopiero mieć czelność do mnie mówić :v

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

@youros, Piszac, ze sie dowartosciowuje ublizajac jakiemus randomowi z golda, to naprawde brak mi slow

Chyba musze sparowac konto ze swoim mainem, bo traktujesz mnie jak gorszego od siebie, a to nie ja buduje omena na adc  o.O

Opublikowano

@youros, Piszac, ze sie dowartosciowuje ublizajac jakiemus randomowi z golda, to naprawde brak mi slow

Chyba musze sparowac konto ze swoim mainem, bo traktujesz mnie jak gorszego od siebie, a to nie ja buduje omena na adc  o.O

a co jest zlego w omenie na adc?

Opublikowano

Dostosuj się z omenem do sytuacji kolego.

Jeżeli używasz itemów to omen może ci uratować dupę + możesz dzięki temu kogoś zabić to się idealnie z kalistą zgrywa do tego redukuje krytyki więc :)? co widzisz złego w omenie na adc?

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Qss

Widzę że mamy tutaj prosa, ty nie będziesz Challenjourem, co nie? LMAO.   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...