-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
artur0
artur0
Witam . Chciałbym prosić o pomoc gdyż od wczoraj mam męczący mnie problem otóż pod odpaleniu gry GTA V - tylko w tej wystepuje problem w innych wymagających gier które posiadam typu star wars battlefront , fifa 16, Wiedźmin 3 problem nie występuje i nie ma tego komunikatu dodam że ta gra zabiera mi 3gb pamięci ram i 1942/4027 pamięci vram - bo mam 4gb ddr3 i jest to gtx 850m. na dysku Cmam wolnego 17gb jeszcze , dysk d natomiast jest do recovery , Probowałem wszystkiego poczawszy od zmienianai zgodnosci na windows 7 to zmienianie ustawien graficznych na srednie i rodzielczosc 1360x768 , i w programie geforce experience samo ustawiło że mam stałe 30 fps . NIewiem co mam już zrobić poprostu porgram z 10 mintu w ta gre i wywala ten komunikat
W komputerze brakuje pamięci , Zamknij następujące programy aby zapobiec utracie plikow i zapisanych danych ; Grand Theft Auto V - Ktoś pomoże bo dziwne że w innych grach wykorzystuje prawie cala grafike a tu 1500mb na 4027 i wywala . Z gory dzieki za odpowiedz
Laptop to:
MSI GE60
Intel core i7-4700HQ
Gtx 850m 2gb ddr5
8gb ram ddr3
dysk ssd 256 GB
Windows 8.1 instalowany
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.