Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VapeArmy.pl - Vaperski/Gamingowy teamspeak

kamillozz7k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

banner.png

Witaj!

Zapraszamy na najlepszy, darmowy i najbardziej rozrywkowy serwer teamspeak!

Nasza administracja jest bardzo przyjazna i z miłą chęcią pomogą wam z każdyn problemem.

Do zaoferowania mamy 400 slotów! Bo jakość to nasza podstawa. Serwer z dużą przepustowością pakietów

pozwala na czystą, miłą i nieskazitelną rozmowe na naszym teamspeak-u.

Serwer jest w trakcie prac wykończeniowych ale zapraszamy was już teraz abyście mogli pomóc nam go testować.

IP(Domena) : VapeArmy.pl (Kliknij aby połączyć)

Strona WWW: http://vapearmy.pl/ (Link)

Pozdrawiamy, załoga VapeArmy.pl

VapeArmyFavicon.png

Pozdrawiam, nms.

GG: 23221415

TS3: vapearmy.pl

valogosign.png

Opublikowano

@ref Drugi właściciel

Aktualnie wszystko stoi na dobrej drodze żeby opublikować serwer juz tak na maksa mamy tylko do zrobienia małe rzeczy które umilą działanie serwera dla użytkowników.

Logo_IGracze.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na tym serwerze nie ma nic do testowania

I jeszcze crack licencja. Nie chcemy tu oszustów.

RZxwzwx.png

Opublikowano

Spoko ;) Serwer budujemy i ze crackowana? Serio? Mozna miec 1000 slotow :P

Pozdrawiam

Kamil Oczkowski

Jeszcze 13sto latek :D
Pozdrawiam pomorskie :D

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

Nie polecam.

Estetyka wyglądu ts obrzydliwa nie ma kanałów prywatnych itp 

Rangi? podstawowe...

Licencji brak jak widzę tylko cebulski crack ;)

Opublikowano

A pan @up probowal od nas podpierdolic design strony :D no brawo hahaha

Gronek zapraszam spowrotem na tsa

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

A pan @up probowal od nas podpierdolic design strony :D no brawo hahaha

Gronek zapraszam spowrotem na tsa

Haha

Nie chciałem ;) Chciałem się tylko szablon podobny do waszego wiec nie dodawaj sobie hahah :)

I jak macie Cebulski crak to piszcie o tym normalnie a nie w magiczny sposób powiększacie sloty do 400 hahaha 

Opublikowano

@Diabel1410 Ból dupy że jest crack a ty nie możesz sobie ogarnąć? Przynajmniej ja tak widzę

Hahah niestety nie muszę se ogarniać ;)

pyzatym jest łatwo dostępna w internecie..

Ps. Napisałem swoja opinie o teamspeaku i mowie jak jest po prostu.

Opublikowano

A Pan nie no skad nie ma podrobionej licki :D 
http://i.imgur.com/ORtFrB5.png

No smiech ;) To ze ktos ma podrobiona licke to nie znaczy ze jest zlodziejem, policz sobie ile osob na non premium w minecrafcie i idz sie do nich przypierdalac ;)

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

My nie korzystamy z szablonow ;)

A Ty po prostu nic nie potrafisz hehe

hahaha śmieszny jesteś ;) Widze ze wy dużo umiecie z tymi rangami hahahah :)

A Pan nie no skad nie ma podrobionej licki :D 

http://i.imgur.com/ORtFrB5.png

No smiech ;) To ze ktos ma podrobiona licke to nie znaczy ze jest zlodziejem, policz sobie ile osob na non premium w minecrafcie i idz sie do nich przypierdalac ;)

miło ze udostępniasz nasze ip :) i taki z ciebie haker bonzo ze ho ho ;) 

Wyraziłem swoja opinie nic nie wnosi to do tematu co tu piszemy wiec na następne rzeczy nie będę odpisywał :)

Opublikowano

Haker bonzo haha :D zjadl bym Cie na sniadanie i wysral po 2 minutach smieciu :D Zal mi Ciebie, powodzenia w przyszlosci...
Piszemy apke na androida i tinzera :D

Widze ze u Ciebie zero pojecia o networkingu. Masz baranie prawie wszystkie porty otwarte to po pierwsze, wiekszosc z nich nie jest filtrowana + twoj serwer nie stoi na serwerowni co oznacza ze twoja licencja nie mogla by byc hostingowa. Schowaj sie z Tymi swoimi glupimy odzywkami bo nikomu nie imponujesz, ludzie na mojej grupie smieja sie z Ciebie jak z komika ;) 

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

mati5114 jeba* crack licki 

Oczywiście że nie polecam.

Właściciel poprosił mnie o współprace jako technik, zgodziłem się jednak po chwili zaczął się chwalić że może mieć i 2k slotów. Odmówiłem współpracy.

Serwer oczywiście zostanie zgłoszony przez kilkanaście osób z kontem premium na teamspeak.com. Miejmy nadzieje że zamkną te gówno :)

PS - Niech MPC nie dopuszcza do prezentacji serwerów ts z crack licką!

@Edit - http://scr.hu/90nz/bz6tn

Zarabia 20k a na licke 500zl mu szkoda dać  :lenny:  :lenny: wez Ty koleś wyjdz z tym "serwerem" w dodatku obraża prace techników jak widzicie na screenie... Porażka

Opublikowano

Właściciel poprosił mnie o współprace jako technik, zgodziłem się jednak po chwili zaczął się chwalić że może mieć i 2k slotów. Odmówiłem współpracy.

Serwer oczywiście zostanie zgłoszony przez kilkanaście osób z kontem premium na teamspeak.com. Miejmy nadzieje że zamkną te gówno :)

Zarabia 20k a na licke 500zl mu szkoda dać  :lenny:  :lenny: wez Ty koleś wyjdz z tym "serwerem" w dodatku obraża prace techników jak widzicie na screenie... Porażka

Tak, tak.
Bo Wy wszyscy wiecie jak zwykle wszystko najlepiej.
Mamy XXI wiek, teamspeak sam zaczął stworzył cracki, więc odpowiadają za to.
Czyli mamy rozumieć, że jeżeli ktoś założy sobie serwer na tym „cracku” to z góry jest on na zerowym poziomie? Ups. Tu Cię zdziwię, znam bardzo dużo serwerów, które korzystają z niego i mają się bardzo dobrze.
MPC szczerze nic nie ma do crackowanych licencji, bo one są i zawsze będą.
PS. skończcie robić tą pieprzoną gówno burzę na ten temat, ponieważ to tylko głupie nabijanie postów.

@topic

Nie znam Waszego serwera więc nie mam nic do powiedzenia, pozdrawiam.

Opublikowano

Nigdy Ci sie nie pochwalilem ze mozemy miec 2k slotow tylko prosto powiedzialem ze mamy cracka licki. Oraz binarke na wszystkie wersje.

Zaczeles mi grozic reportem na teamspeaku to prosze :) zglosilismy sie sami 3 miesiace temu, ticket zamkniety. Zchowaj sie z tym twoim kontem premium bo nikomu nie imponujesz

Pozdrawiam, nms.

valogosign.png

Opublikowano

Nigdy Ci sie nie pochwalilem ze mozemy miec 2k slotow tylko prosto powiedzialem ze mamy cracka licki. Oraz binarke na wszystkie wersje.

Zaczeles mi grozic reportem na teamspeaku to prosze :) zglosilismy sie sami 3 miesiace temu, ticket zamkniety. Zchowaj sie z tym twoim kontem premium bo nikomu nie imponujesz

Czemu nie napisałeś jak próbowałeś mnie ddosować ale Ci nie wyszło więc lepiej mnie było zbanować biedaku  :lenny:

Jak to powiedziałeś siedzisz 7 lat w tym, a nie potrafisz pierdolo**** permission? Zarabiasz 20k miesiecznie i szkoda Ci 500zł na rok? ale i tak najlepsze było jak powiedziałeś " Pokazać Ci jak mpc się wykłada " po czym coś niby sprawdziłeś i powiedziałeś że nie da rady xdddd

Szkoda mi takich cebul, co do ts'a nadal nie polecam ! 

Opublikowano

Widze wkurw totalny :) a moj serwer dalej stoi, szkoda mi na Ciebie czasu :)

Niech se stoi, ddosuj ludzi, traktuj ich z taką kulturą jak to robisz teraz to z pewnością na tym gównie ktoś będzie siedzieć. Bo z tego co widzialem masz 4/400 osób :) w tym Ty twoi przydupasy i bot :) Cebula

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...