Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Futurama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę obejrzeć serial oraz filmy Futurama, tylko nie wiem w jakiej kolejności to oglądać. Widziałem, że serial rozpoczął się w 1999 a filmy były dopiero w 2008. I nie wiem czy trzeba przeplatać serial filmami czy nie? Czy nic nie stracę oglądając najpierw serial a dopiero później filmy. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Opublikowano

obejrzyj najpierw s01e01, żeby dowiedzieć się jak się wszyscy zapoznali ze sobą oraz skąd wgl wzięli, potem możesz oglądać jak chcesz sezon 5 potem sezon 3, jak chcesz według własnego uznania jesli chodzi o filmy pełnometrażowe to nwm jak z nimi bo nie obejrzałem żadnego. 

Opublikowano

Każdy odcinek opowiada inna historię? Nie ma w sezonie jakiegoś głównego wątku prowadzonego przez cały sezon?

Nie. To jest jeden z tych seriali, w którym są same żarty, tak jak w Family Guyu, czy Simpsonach. Ewentualnie, na dłuższą metę, jakimkolwiek wątkiem może być relacja Leela-Fry, ale to też mniej znaczące.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hahaahahhaa, zawsze jak ktoś mówi o futuramie to przypomina mi się odcinek w którym Blender miał koszmar. Śni o zerach i jedynkach gdzie nagle wyskakuje 2  i budzi się cały przerażony! :D :D :D

Hejaa! Strasznie brakowało mi w Polsce takiego serwera jak Mineplex, Hypixel.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...