Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy opłaca się grać bez wydawania kasy

kubasinski873

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pół roku.. ale jak kase wydasz np na podwajacz to w miesiąc masz dobre. Czy się opłaca ?  Jak dla mnie 8 zł na tydzień to sie opłaca ;)

Opublikowano

8zl na tydzien na podwajacz to nic ;v

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Ja zacząłem grać w grudniu przed świętami. Podwajacz kupiłem 2 razy i dzisiaj mam 12 LF4 8 irków na 7 lvl Apis na 7, bardzo blisko zeusa jestem i mam 6 havo (ale to dlatego ze nie mam szczęścia do nich )

Opublikowano

^I na jakim bocie i ile dziennie btw ile masz pp

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

witam, zamierzam zacząć grać w darkorbit ale nie wiem czy jest sens grania bez wydawania pieniędzy, czy ta gra jest bardzo p2w?

Powiem tak, jeśli nie masz zamiaru wydawać kasy na grę ani nie chcesz bocić to najlepsze konto będziesz robić ponad rok grając nawet dzień w dzień [Daj Ci tyle cierpliwości]

Jeśli masz zamiar bocić na candybocie i masz mały budżet jaki możesz wydać to polecam zrobić konto z wenezuelskim proxy - Rabatówka i podwajacz po ~~2,30 zł, premium 1 miesiąc 7 zł, przelew 330k uridium 120 zł. Jednak jeśli masz zamiar zrobić tak to polecam od razu w pierwszy dzień obkupić się we wszystko, ponieważ z automatu po paru dniach z wenezuelskiego zmieni Ci się na Polskie proxy [Czy tam w zależności gdzie mieszkasz]. Podwajacz i rabatówka na miesiąc a i nawet premium może być na start, zawsze to dobry początek. Candybotem jakimś śmieciowskim kontem można mieć nawet 35k/16h z podwajaczem na x-1/x-2, a co dopiero  będzie na bitkach.

Opublikowano

A jak mam konto zalozone na polskim proxy i zmienie na wenezuelskie to ceny się zmienią czy nie? Bo chciałbym tak zrobić na moim koncie:) 

Opublikowano

A jak mam konto zalozone na polskim proxy i zmienie na wenezuelskie to ceny się zmienią czy nie? Bo chciałbym tak zrobić na moim koncie:) 

Nie, musiałbyś pisać do supportu aby Ci zmienili. Jednak w tedy musiałbyś wysłać dowód, akt zamieszkania po Hiszpańsku [gdyż tam Hiszpański jest językiem urzędowym].

Opublikowano

A inni mówili że się da.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, w żadne wenezuelskie proxy nie chce mi się bawić, ale rozpocznę gre i zobacze ile zdołam osiągnąć bez wydawania dużych pinionszkuf

ov9t.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, w żadne wenezuelskie proxy nie chce mi się bawić, ale rozpocznę gre i zobacze ile zdołam osiągnąć bez wydawania dużych pinionszkuf

Na jakim serwerze chcesz grać? Ja boce na pl1 i czasem zdedam ale nie jest aż tak źle a latam na mapach 4/1 itp :P Ja wróciłem do gry po 3latach nie grania mam starą fulkę 27pp :P I już zaczynam peta/profil pod boxy robić. Z podwajaczem gram cały czas bo 8 zł na tydzien to nie dużo.

Opublikowano

mam tu jakieś stare konto z big boyem i jakimiś dronami, ale zrobie nowe bo pewnie jest jakoś słabo rozwinięte, a co do servera to jeszcze nie wiem

Polecam GE1, jest dużo więcej ludzi i po prostu w późniejszych etapach będzie się wygodniej grać. Bocę 2 miesiące, mam golca, vege, leonka, spearheada, 5 dronów, 4-5 lf4, reszta lf3, full osłon, napędów, peta i większość dodatków. Włożyłem tylko 3-4zł na podwajacz na tydzień, ale to było jak zaczynałem, więc ten podwajacz praktycznie się marnował. :) Jak zdecydujesz się na GE1, to zapraszam na MMO.

Opublikowano

mam tu jakieś stare konto z big boyem i jakimiś dronami, ale zrobie nowe bo pewnie jest jakoś słabo rozwinięte, a co do servera to jeszcze nie wiem

Polecam GE1, jest dużo więcej ludzi i po prostu w późniejszych etapach będzie się wygodniej grać. Bocę 2 miesiące, mam golca, vege, leonka, spearheada, 5 dronów, 4-5 lf4, reszta lf3, full osłon, napędów, peta i większość dodatków. Włożyłem tylko 3-4zł na podwajacz na tydzień, ale to było jak zaczynałem, więc ten podwajacz praktycznie się marnował. :) Jak zdecydujesz się na GE1, to zapraszam na MMO.

podwajacz kosztuje 8 zl xD

Opublikowano

podwajacz kosztuje 8 zl xD

Czytaj co ludzie wcześniej piszą, na wenezuelskim proxy podwajacz i rabatówka kosztują poniżej 2,50zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...