Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy paczka modyfikacji BlazingPack ma w sobie keyloggera?

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Słuchałem wiele plotek o tym, że paczka BlazingPack posiada KeyLoggera i czy to jest prawda, a jeśli tak to czy jest możliwość usunięcia tego żałosnego wirusa z owej paczki...
Proszę o wasze opinie i o sposoby jak się pozbyć tego gówna ^^

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy już nawet poruszyłem ten temat na GG administracji.

Strasznie dużo osób straciło premki po starcie CraftC*** i wątpię by był to przypadek związany z pobraniem jakiegoś syfu.

Prawda jest taka, że nie musisz się obawiać o keyloggera sprzętowego czyli Twoje pozostałe hasła są bezpieczne.

Możesz grać spokojnie na ich paczce (Bo tak na prawdę nikt nie wie czy tam coś jest czy nie..) tylko ważne byś miał inne hasło niż na pocztę od premki.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma tam żadnego keyloggera, czemu? Już tłumaczę:

1. Używam tej paczki od dłuższego czasu wraz z moimi kolegami, NIKT nie stracił konta premium.
2. Jeśli by był keylogger, ta paczka była pewnie tyle razy rozkodowana (żeby tam wgrać jakieś cheaty czy coś), że na pewno ktoś kto znalazł keyloggera wstawił by fragment kodu.

Pozdrawiam, i nie wierzcie we wszystko, co mówi banda idiotów (w tym przypadku hesterq), którzy zazdroszczą sukcesu innym :)

Opublikowano

1. Używam tej paczki od dłuższego czasu wraz z moimi kolegami, NIKT nie stracił konta premium.

2. Jeśli by był keylogger, ta paczka była pewnie tyle razy rozkodowana (żeby tam wgrać jakieś cheaty czy coś), że na pewno ktoś kto znalazł keyloggera wstawił by fragment kodu.

Pozdrawiam, i nie wierzcie we wszystko, co mówi banda idiotów (w tym przypadku hesterq), którzy zazdroszczą sukcesu innym :)

Jeśli już to nie chodzi o keyloggera, bo tak nierozumni gracze nazywają możliwość szpiegowania na komputerze, ja bym użył słowa "backdoor". Po za tym czemu gadasz głupoty? Nie wiem kto Ci powiedział o tym, że niby HesterQ rozpowiada jakiekolwiek plotki na temat tej paczki? Tym bardziej, że przed wszystkimi tymi oskarżeniami wogóle prawie nie zdawał sobie sprawy z jej istnienia i było to dla niego obojętne. 

Opublikowano

Jeśli już to nie chodzi o keyloggera, bo tak nierozumni gracze nazywają możliwość szpiegowania na komputerze, ja bym użył słowa "backdoor". Po za tym czemu gadasz głupoty? Nie wiem kto Ci powiedział o tym, że niby HesterQ rozpowiada jakiekolwiek plotki na temat tej paczki? Tym bardziej, że przed wszystkimi tymi oskarżeniami wogóle prawie nie zdawał sobie sprawy z jej istnienia i było to dla niego obojętne. 

Na fanpage'u pewnego większego serwera (na ten moment nie jestem w stanie podać jakiego, jak znajdę ten post to wstawię edita ze screenem) administracja poinformowała graczy, iż była konferencja tej że administracji wraz z HesterQiem na ten temat oraz że HesterQ będzie robił blazingpacka . 

Opublikowano

Na fanpage'u pewnego większego serwera (na ten moment nie jestem w stanie podać jakiego, jak znajdę ten post to wstawię edita ze screenem) administracja poinformowała graczy, iż była konferencja tej że administracji wraz z HesterQiem na ten temat oraz że HesterQ będzie robił blazingpacka . 

Jest tam napisane, że "Paczka AntyCheat została porzucona na rzecz blazing packa" tyle, że post został napisany przez serwer EasyHard, a dokładniej przez Wnuqa, który jest członkiem projektu AntyCheat. Bezpośrednio nie jest powiedziane, że HesterQ będzie go robił... to jest jego osobista decyzja, ale na razie nic na to nie wskazuje, że zajdzie jakaś aktywność z jego strony dotycząca Blazinga.

Jeśli orientujesz się w sprawie to powinieneś wiedzieć, że Haqu nie miał nic do żadnych plotek, które zresztą były nieprawdziwe, a administracja hiplay nie gadała takich głupot.. Jeśli już ktoś się wypowiadał to mówił wyłącznie o swoim zdaniu. Niestety widać że niektórzy ludzie nie rozumieją co to znaczy własna opinia i oskarżają niewinną osobę o coś co samo w sobie było kłamstwem.

Takie zachowanie jest złe. Ja osobiście, MOIM ZDANIEM nie ufam tej paczce, ze względu na to, że WEDŁUG MNIE jest podejrzana z wielu różnych powodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...