Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naklejki z IEM Katowice 2016

bartoooszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar doładować euraski na steamie, kupić naklejki z Katowic, trzymać je przez rok i sprzedać. I teraz pytanie:

1. Jest to opłacalne? Na rynku naklejka fnatic 2015 z Katowic kosztuje ok. 20 euro  (Czy aby na pewno taka naklejka mi zejdzie po roku?)

2. Czy na pewno kupować z IEM'u? 

Proszę o wypowiedź osób doświadczonych, które robiły takie (hmm) transakcje(?) i podpowiedziały coś na ten temat. Wiem, że się temat powtarza za co przepraszam!

PS. idiota ze mnie, chodzi oczywiście o Katowice 2016 XDDDDDD

Poprawiłem nazwę tematu :) 

Eryk

Opublikowano

No opłaca się, bo naklejki z każdego turnieju się różnią i w jakiś sposób wyróżniają. Ale znów za długo trzymac nie mozesz bo wtedy raczej zainteresowanie spadnie. :v

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

ILE RAZY MOŻNA MÓWIĆ, ŻE NA IEMIE NIE MA MAJORA, PRZECIEŻ JEST MLG...

No opłaca się, bo naklejki z każdego turnieju się różnią i w jakiś sposób wyróżniają. Ale znów za długo trzymac nie mozesz bo wtedy raczej zainteresowanie spadnie. :v

co ty pierdolisz, nie masz pojęcia na ten temat, ale musisz nabić posty

Pomyliło mu się, sam od razu zgłosił swój post. Nie bulwersuj się :-)

Opublikowano

Opłaca się kupować, folia czy hologram swoją drogą zależy też jak wyglądać będą :).
Okazja jest także w ostatni dzień jak się nie mylę to są przeceny tych naklejek i są bardzo tanie, tylko że z nimi trzeba trochę czekać aż się sprzeda i nie zawsze się na tych normalnych zarobi. :)

Opublikowano

Mam zamiar doładować euraski na steamie, kupić naklejki z Katowic, trzymać je przez rok i sprzedać. I teraz pytanie:

1. Jest to opłacalne? Na rynku naklejka fnatic 2015 z Katowic kosztuje ok. 20 euro  (Czy aby na pewno taka naklejka mi zejdzie po roku?)

2. Czy na pewno kupować z IEM'u? 

Proszę o wypowiedź osób doświadczonych, które robiły takie (hmm) transakcje(?) i podpowiedziały coś na ten temat. Wiem, że się temat powtarza za co przepraszam!

PS. idiota ze mnie, chodzi oczywiście o Katowice 2016 XDDDDDD

Poprawiłem nazwę tematu :) 

Eryk

NIE BĘDZIE Naklejek z IEM 2016. VALVE Chce aby CS:GO był Główną grą eventu a na IEM 2016 jest razem z Lolem i ST2 tymsamym NIe jest już Majorem który Valve Wspiera i nie będzie naklejek. naklejki będą pod koniec marca na MLG Columbs,

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...