Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet na wsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam aktualnie internet z Netii. Mieszkam na wsi i mam internet 10mb/s. Niedługo będę zmieniał i ojciec proponuje żeby na orange zmienić. Chodzi mi o stacjonarny bo na wsi ciężko z zasięgiem. Ma ktoś z was orange i jakie są opinie?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Jak grasz na eune to są duże skoki pingu, freezy itp. Poczytaj sobie w dziale lola ile osób ma z tym problemy.

Z tego co wiem na west jest normalnie. 

Opublikowano

@up A to tylko w lolu? Bo i tak bardzo rzadko gram. Ale na netii też mam podobnie, ze czasami 200 pingu i gra dziala w miarę dobrze ale i tak musze zresetowac grę. Bo minus Netii jest taki, że w umowie jest 80zł a ostatnio do zapłaty było 120zł. Trochę naciągają. I często mój router przerywa. Czasami są dni w których on pochodzi z 5 minut i się resetuje. To jest po prostu denerwujące.

Opublikowano

@Bitter.

A ile może płaci miesięcznie za to? I czy wszystko dobrze działa? Bo najbardziej zależy na tym by nie przerywał i spokojnie działał.

Opublikowano

@Bitter.

A ile może płaci miesięcznie za to? I czy wszystko dobrze działa? Bo najbardziej zależy na tym by nie przerywał i spokojnie działał.

Mam tego orange 10mb, na więcej nie pozwalają u mnie warunki. Przekłada się to na jakieś 1 mb stałego downloadu, w lolu faktycznie są czasami problemy ale z resztą gier raczej nie ma. Mimo to czesto zdarzają się problemy, ostatnio co chwilę bardzo mocno mi zwalnia co jakiś czas i nie jest to moja wina.

Opublikowano

@Bitter.

Płacę 40zł. I tak wszystko dobrze działa, nie mam żadnych problemów (wyjątek lol).

Też nie mieszkam w mieście, i też mam ten internet stacjonarny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...