Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aldrassil - międzynarodowy serwer [Oferta]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Od kilku miesięcy pracuję razem z moją ekipą nad serwerem Wowa.

Plan jest poważny, ponieważ mamy spore doświadczenie w temacie (prowadziliśmy kilka większych projektów) i mając bardzo dobrze działający serwer, poważną administracje mamy zamiar zaludnić nasz serwer graczami nie tylko z polski. 

Serwer pod względem techniczym mamy już praktycznie ukończony i aktualnie pracujemy nad stroną główną, forum i teamspeakiem.

Szukam osoby, która chętnie by się zaangażowała w nasz projekt i lubi pracować w grupie.

Język angielski jest obowiązkowy.

Więcej informacji na priv

Pozdrawiam 

Opublikowano

Dokładnie tak jak up. Dajcie znać co konkretnie mielibyśmy robić. A tak btw jaki patch tego serwera?

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

pewnie core od sunwell teraz powstają dziesiątki serwerów takich

Jeżeli autor nie kłamie, to na pewno nie jest to core od sunwella, bo wyraźnie napisał, że pracują od kilku miesięcy.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Specjalista
Opublikowano

"prowadziliśmy kilka większy projektów" czyli? Ja też mogę napisać, że zbudowałem pół poznania. Konkretnie i na temat a nie ogólnikami.

giphy.gif

Opublikowano

Nie jest to core od Sunwella.

To jakie prowadziliśmy projekty nie ma znaczenia osoby, które będą z nami w ekipie zostaną we wszystko wtajemniczone, dlatego nie mam zamiaru wypisywać tutaj żadnych szczegółów.

Opublikowano

Nie jest to core od Sunwella.

To jakie prowadziliśmy projekty nie ma znaczenia osoby, które będą z nami w ekipie zostaną we wszystko wtajemniczone, dlatego nie mam zamiaru wypisywać tutaj żadnych szczegółów.

Bez sensu... Jeżeli coś prowadziliście pochwalcie się tym to tylko zachęci graczy, jeżeli dobry to był projekt to tylko nic tylko grać u was, chyba że to był do kitu projekt.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Mogliby chociaż ujawnić na jakim dodatku pracują chyba, że ujawnili a ja tego nie zauważyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...