Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Brak wifi

Polska000

Pytanie

Opublikowano

Witam wszystkich. Nie wiem czy to odpowiedni dział ale napiszę. Jestem dziewczyną i jestem zielona w tych sprawach. Zrobiłam format komputera (  przy pomocy kolegi )  ok , wgrałam nowe sterowniki , wszystko ładnie  , tylko jedyny problem że  laptop nie wyszukuje mi wifi . Dlaczego ? Pokazuję mi że mam nowe sterowniki . Nie widzi mi żadnej sieci , pokazuje brak sygnału , a na telefonie normalnie łącze się , czy innym laptopie z tą siecią . Przed formatem również nie miałam z tym problemu.   Posiadam windows 7 Za  każdą pomoc dziękuje bardzo.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To był format czy instalacja ze starszego systemu na nowszy? Jeżeli zainstalowałas nowszy, to karta sieciowa może nie współgrać z systemem.

Opublikowano

Pobierz sterowniki sieciowe dla swojego laptopa z innego urządzenia typu komputer stacjonarny, telefon, drugi laptop.

Jeżeli nie widzi Ci sieci to zapewne masz możliwość podłączenia się za pomocą LAN. Niestety WLAN bez sterowników nie pójdzie :v

Jaki model laptopa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...