Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Co z bolem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

plebleaks upadlo nie dziala i jak tu uzywac scriptow tylko nulled? nawet sac;r nie dziala uzywalem pleblaunchera tylko dla sac;r a teraz to jakies gowno darmowe?

Opublikowano

Z tego co słyszałem plebleaks niebawiem powróci , mieli przerwę techniczną od 23-26 lutego jeśli się nie mylę. Trochę cierpliwości , jeśli ci jej brak to vip nulled albo vip bol :D

Opublikowano

Z tego co słyszałem plebleaks niebawiem powróci , mieli przerwę techniczną od 23-26 lutego jeśli się nie mylę. Trochę cierpliwości , jeśli ci jej brak to vip nulled albo vip bol :D

Piszą coś nowego, ale to już płatne będzie!

Jeżeli piszesz do mnie, proszę użyj opcji cytuj <3

Opublikowano

plebleaks nie wroci to pewne co mi po vipie no bolu jak sobie skrypty musze dokupic nulled sie oplaca jezeli sac;r/evadee dziala

Opublikowano

Oszukiwac by sie chcialo ale zaplacic to sie nie chce.Placisz albo naucz sie grac sam, nie wiem po co taki temat zakladasz gosciu.Elo z fartem

Opublikowano

hmm l# insta ban no dzieki ;]

Tydzień na FULL ODPALE pograsz :D

Może EloBuddy? Raczej bezpieczniejsze, ale przy tym mniejsza skuteczność...

Opublikowano

No niezapominajmy jednak że Elobuddy to jest w pewnym sensie beta.

Tak samo było z Sharpem może są tu osoby które pamiętają jak leaguesharp to był jedynie kanał na irc i proszę co z niego wyszło? :)

Poprawią orbwalker w eb przyjdą ludzie którzy będą pisać skrypty typu AIO i będzie równy a może i nawet lepszy od sharpa

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Tak samo było z Sharpem może są tu osoby które pamiętają jak leaguesharp to był jedynie kanał na irc i proszę co z niego wyszło? :)

Poprawią orbwalker w eb przyjdą ludzie którzy będą pisać skrypty typu AIO i będzie równy a może i nawet lepszy od sharpa

Grałem odkąd na L# odkąd pojawił się temat na MPC i już po 2 miesiącach był o wiele lepszy niż EB TERAZ.

Opublikowano

Grałem odkąd na L# odkąd pojawił się temat na MPC i już po 2 miesiącach był o wiele lepszy niż EB TERAZ.

Chyba tylko cassiopeią z exploitem.... tym potrafiło się naprawde 30 gier bez przegranej wyciagnąć przy odrobinie braina ale bez przesady w cale nie był taki dobry jak mówisz.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

to więc co polecacie mi?

nauczyc sie grac
Typie jego sprawa co robi, nie wpierdalaj się w jego decyzje. Nie wiem jak można inwestować 200 zł w skrypt który obecnie jest instabanem.

Co do tego co polecamy.. EB to taka niedopracowana kalka Sharpa. Core ma wiele podobieństw, orbwalker raczej ok, ale Evade nie ma a iCrestive zbyt szybko nie wypusci tego swojego.

Za L# leci sporo banow, ale jest chyba najwygodniejszy ze wszystkich. Prosty loader, nie taki zabugowany jak EB, inbuilt AssemblyDB, przyzwoite skrypty. Whitey juz dziala, w piatek zobaczymy czy ich crack bedzie smigal :D

Opublikowano

Grałem odkąd na L# odkąd pojawił się temat na MPC i już po 2 miesiącach był o wiele lepszy niż EB TERAZ

elobuddy bedzie dobre za rok, jak juz bedzie wszystko wykrywalne xD

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...