Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ludzi znudzonych obecną sytuacją polskiego rynku serwerów Minecraft

Quasindro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Innymi słowy - szukam testerów.

Potrzebuję osoby, która mogłaby poświęcić mojemu projektowi kilkanaście minut dziennie. Serwer hostowany lokalnie, łącze poprzez hamaczi (za biedny jestem na vpsa, który nie odda żadnego zysku).

Produkuję cały gamelogic od zera, mam już sporo rzeczy (kilka testowych customowych mobów stworzonych przez modyfikację kodu z NMS, wydajny system spawnerów, login screen - bo był mega przyjemny do robienia, innowacyjny system pvp, bazę pod system levelingu, system map i transportu do nich poprzez portale, multum modyfikacji pakietów z protokołu i całkiem sporo pomniejszych tweaków oryginalnego gameplayu). Chętne osoby serdecznie zapraszam. Tak jak powiedziałem - nie powinienem potrzebować więcej, jak kilku-kilkunastu minut dziennie. Możemy spotykać się nawet rzadziej. Chyba że komuś spodoba się siedzenie obok i przyglądanie się jak dłubię w kodzie, he. Komunikacja to dla mnie nie problem - preferuję czat w grze, ale mogę wleźć na jakiegoś TeamSpeaka albo Skype, jeśli tak będzie wygodniej.

Na zachętę - stuff stworzony przeze mnie.

CORE - obecny projekt, na który serdecznie zapraszam.

System pod interaktywne instrumenty - nie został stworzony dla CORE, ale mam już pomysł na jego zastosowanie tam. Grunt to zakodować i wytestować.

I moje śmieci na spigocie:

https://www.spigotmc.org/resources/mention-uses-json-events-free.18076/

https://www.spigotmc.org/resources/deathdrops.17900/

No więc tego. Zapraszam tu, na PW, gdzie bądź.

Jeśli mi odpowiadasz, zacytuj mój post - lub otaguj przy użyciu @Quasindro.
Jak tego nie zrobisz, najprawdopodobniej nie wrócę do tego tematu.

uExDb2M.jpg

'I have often wished I had time to cultivate modesty... But I am too busy thinking about myself.' ~Edith Sitwell.

Opublikowano

bamp

Jeśli mi odpowiadasz, zacytuj mój post - lub otaguj przy użyciu @Quasindro.
Jak tego nie zrobisz, najprawdopodobniej nie wrócę do tego tematu.

uExDb2M.jpg

'I have often wished I had time to cultivate modesty... But I am too busy thinking about myself.' ~Edith Sitwell.

Opublikowano

also bamp

Piszę własną muzykę dla CORE, każdy obszar świata będzie posiadał swój własny, oryginalny theme. Zajmuję się też ogólnym projektowaniem stuffu, w co wchodzi map, progression, social interaction design i tak dalej. Prócz testera, ogarnięty builder też by się przydał. Mając kogoś do pomocy z mapą projekt mógłby wyjść dużo szybciej.

yotsuba.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...