Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forumowe Wyścigi w GTA V Online!

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

804201456453270748670.png

Cześć, w poprzednim temacie zebrało się sporo chętnych, więc ... JEST! Przygotowaliśmy dla Was wyścigi! Myślę, że będzie to fajna odskocznia od misji i napadów. Utworzyliśmy listę map, które rozegramy. Za zajęcie miejsca na którejś z map otrzymujecie punkty, wygrywa osoba, która na koniec odtwarzanej playlisty będzie miała tych punktów najwięcej. Ile map rozegramy? Myślę, że będzie to coś w okolicach 6-7, ale to zależy od was  :) Jeśli macie jakieś warte uwagi mapy, to podrzucajcie mi je na PW. Kiedy gramy? Wyścigi odbędą się w niedzielę, 28 lutego o godz. 17:30. Więcej informacji na temat przebiegu wyścigów znajdziecie w regulaminie poniżej.

806811456453270748670.png

Wyścig odbywa się w niedzielę, 28 lutego o godzinie 17:30

1. Na spóźnialskich czekamy 5 minut. Można dołączyć po tym czasie pisząc do Hosta.

2. Dozwolona jest współpraca, spychanie, blokowanie siebie nawzajem.

3. Podczas trwania wyścigu wymagamy od uczestników kultury.

4. W przypadku gdy uczestnik się rozłączy, możliwy jest powrót. Punkty zostają zachowane.

5. Korzystanie z niestandardowych pojazdów jest wyłączone.

6. W przypadku niedostosowania się do zaleceń Hosta, uczestnik uzyskuje 0 punktów niezależnie od zajętego miejsca.

7. Zakazane jest używanie wszystkich wspomagaczy, programów trzecich, skryptów itp. Osoba podejrzana o oszustwo zostanie zdyskwalifikowana.

8. W przypadku problemów z dołączeniem do lobby między mapkami, Host może wystartować bez brakującej osoby. Można dołączyć ponownie pisząc do Hosta.

9. Aby wziąć udział należy wypełnić wzór i dodać post w tym temacie.

10. Za ustawienia pogody, ruchu na drodze itp. odpowiada Host.

11. Podczas wyścigów mile widziana komunikacja głosowa - ts.MPCforum.pl :-)

12. Pytania/uwagi możecie kierować na PW do @Eryk (host). Konto które należy zaprosić na SocialClub (zaproszenie do lobby): pl.socialclub.rockstargames.com/member/magicznyeryk

563221456453270748670.png

Żeby wszystko było jasne proszę chętnych o wypełnienie poniższego wzoru i dodanie posta w tym temacie. Mile widziana obecność na TSie  :)

Nick na forum:
Nick na SocialClub:
Link do konta na SocialClub:
Komunikacja głosowa? (nieobowiązkowa, TAK/NIE):
Zapoznałem/am się z zasadami wyścigu i zobowiązuje się do ich przestrzegania.

597461456453270748670.png

Zawsze rywalizacja jest większa kiedy jest coś do wygrania, dlatego na wygranych czekają drobne nagrody :-)

I miejsce: 4 mln gotówki w grze* + 10-AwardImgMaster-1361138042.png + -10 punktów z paska ostrzeżeń

II miejsce: 8-AwardImgMaster-1361138012.png + -10 punktów z paska ostrzeżeń

III miejsce: 9-AwardImgMaster-1361138078.png + -10 punktów z paska ostrzeżeń

* Odebranie nagrody w postaci gotówki w grze jest dobrowolne. Wygląda w ten sposób, że wygrany zbiera worki z pieniędzmi na osobnej sesji. Ostatnimi czasy lecą bany na 2 tygodnie za coś takiego, więc zwycięzca ma opcje; zrezygnowania z nagrody, lub odebrania jej na własną odpowiedzialność. 

Opublikowano

Wysłałem do was zaproszenie do znajomych. Przyjmijcie

Nie napisaliście trzech rzeczy, które dla innych mogą być bardzo ważne.

1. Czy to jest wyścig standardowy czy wyścig GTA.

2. Czy to są nudne wyścigi typu jazda po mieście przez 15km, czy bardziej tego typu: https://www.youtube.com/watch?v=OFhBk-x0OFY

3. Czy to się odbywa na PS3, PS4, X360, XO czy na PC.

Myślę, że nie są to najważniejsze informacje. Mogłem dodać, że PC, mój błąd ;) 

Jeden może być GTA, drugi standardowy. Mapki też będą różne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...