Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się dostać tak VACa?

Hi_Im_BronzeV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze, daj screena jaki ci się pojawia napis w głównym menu csa

Po drugie, za nic vaca się nie dostaje. Musiałeś mieć w tle odpalone jakieś cheaty/skrypty.

Gość Majoreq.
Opublikowano

VAC ma wpisane do rejestru kody. Jeśli je zauważy dodaje dane konto do tzw. "czarnej listy", a konto czeka na banwave (falę banów) i żegnaj gro. Overwatcha dostaje się za grę na turniejach, a VAC za wszystko. Tak poza tym wydawało mi się, że VAC-a nie dostaje się za skrypty. Nie wykłócam się, może ja jestem niedoinformowany.

Opublikowano

VAC ma wpisane do rejestru kody. Jeśli je zauważy dodaje dane konto do tzw. "czarnej listy", a konto czeka na banwave (falę banów) i żegnaj gro. Overwatcha dostaje się za grę na turniejach, a VAC za wszystko. Tak poza tym wydawało mi się, że VAC-a nie dostaje się za skrypty. Nie wykłócam się, może ja jestem niedoinformowany.

nie ma wpisanych kodow, a prawdopodobnie dziala na bazie sprawdzania sygnatur

imo jezeli napisalbys haxa dla siebie i uzywalbys tylko ty to by byl ud przez kilka-nascie miesiecy ;]]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...