Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena gry

.HEAVEN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Powiedzcie mi, czy cena podrożała do 14 euro za cs;go? Oraz czy jest to na stałe? Cos więcej wiadomo na ten temat? :)

Pasjonat
Opublikowano

Możliwe, że jest to chwilowe. Volvo nic nie głosiło, że będzie zmiana cena. Pewnie Gaben ma za mało $$ i musiał zwiększyć cenę, bo mu na schabowego nie styka xD

Opublikowano

Duże zainteresowanie grą, a hajs musi się zgadzać! :D Raczej będzie tak na stałe. 

Pozdrawiam. ;) 

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

moze podrozal dlatego ze teraz majory maja pule nagrod $1,000,000 ?

No chyba tak . na drugi rok zwiększą pulę do 2mln i wtedy klucze do skrzynek będą po 4.50 heheh
Opublikowano

Może i dobrze, że zdrożał, jak koś będzie chciał uczciwie grać, to wyda te kilka euro i sobie kupi, a przynajmniej cheaterzy po zbanowaniu, może sobie uświadomią, że to ich może drogo kosztować.

Gość Majoreq.
Opublikowano

Moim zdaniem to dobrze, że zdrożał, bo cheaterzy jak dostaną bana to muszą dać więcej euro na uposażenie Gabena. Jestem za. Cena pewnie na stałe. Jak chcesz kupić cs'a taniej to poczekaj do świąt. Pewnie wtedy będzie przecena. Gaben też ma serce i musi zrobić raz na jakiś czas dobry uczynek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...