Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unlucky seria

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wlasnie skonczylem grac 9 gier od okolo godziny 18 ktore wszystkie przepier..olilem.Ktos mi moze wytlumaczyc jak ten zjebany system dziala? Wszystko wygrywam, trafiam do serii i dostaje naprawde jebanych idiotów bez rąk z ktorymi nie idzie wspolpracowac. Do serii sie gra zajebiscie a w niej samej wlasnie nie wiem jakby sie nie gralo to i tak gra sie 1 vs 5. I nie gadajcie ze sie nie roamuje do tych zjebów i nie oddaje killi i ze sie ma 200 farmy w 20 min. Takie gadki to ja tez znam. Zaloze sie ze gdybym zrobil nowe konto a chyba tak zrobie i mnie wywali do golda 3 przykladowo z normalnym mmr to i do diamentu mozna by bylo cisnac i ominac ten najwiekszy syf braz,silver. Tak to teraz mam walke z wiatrakami bo kur.a nie moge wygrac 1 gry na 9 a to jest juz na prawde żałosne i nawet prawdopodobienstwo jest obalone w tej chorej grze. Wydaje mi sie ze ten system ma na celu z kazda porazka dobierac coraz wiekszych bobów,afków,dcków,śmieci,greckiego ścierwa itp.Polowa community eune chodzi do gimnazjum lub podstawowki, grecy jebane lenie maja wolne od zbierania oliwek kappa i niszcza gry wszystkim ciagle tylko xaxaxa i kalecza angielski. Dobra podsumowujac. Co myslicie o lose streakach i dlaczego TYLKO w seriach mam noobow i wtedy zawsze przegrywam a poza seriami czemu ich jakos u mnie nie ma?

Opublikowano

W zasadzie nikt nie wie jak naprawdę działa matchmaking. Jedna sprawa przynajmniej jest pewna - jeśli grasz duo to twoi przeciwnicy są lepsi przez co grając duo praktycznie zawsze mój team był totalnym zerem. W grze solo to wydaje się być losowe, niby wszyscy na podobnym mmr a jednak raz masz serie lepszych graczy w teamie, raz gorszych. Nie da się odpowiedzieć na pytanie: dlaczego?

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Radzę zrobić przerwę od grania przez jakiś czas i zmienić nastawienie.Sam miałem ostatnio z serie 8 przegranych ale jakoś specjalnie mnie to nie ruszyło bo zdarza się,że raz wygrasz ileś tam gier a raz przegrasz.To, że w serii masz idiotów to czysty przypadek nic więcej.Tak jak pisałem zrób przerwę bo jak wbijasz do champion select z nastawieniem,że twoi ludzie z teamu to idioci bez rąk to naprawdę to nie ma sensu.W tej grze przez takie wkurwianie się sam robisz głupie błędy i zaczynasz niepotrzebnie pisać/spinać z innymi zamiast najzwyczajniej w świecie po prostu skupić się na sobie i nie pisz,że się nie da bo się da.Po za tym na poziomie bronze,silver można samemu carrować gry bo to jest przecież bobownia a nie poziom.

Opublikowano

Ja tam nigdy nie doswiadczylem roznicy w poziomie w serii, a powiedzmy w rankedzie, w ktorym grasz o LP.

Moze po prostu seria podnosi ci cisnienie, jak sprawdzian z pszyrki i za bardzo tryhardujesz, co tez nie jest wskazane.

moj najgorszy losestreak w tym sezonie to 10meczy w jeden dzien, wiec nie jest az tak zle :)­

Bardzo duzo wniosles do tematu tym postem

Opublikowano

W serii zawsze jest ciężej, każdy chce wygrać i gra na własną rękę, chociaż są takie stronki jak lolnexus itp tam pokazuje dywizje, serie no i jak ktoś zobaczy to może specjalnie Ci przegrać (bo jemu przegrali i musi się zemścić)- taki przykład.

Opublikowano

Elo wlasnie skonczylem grac 9 gier od okolo godziny 18 ktore wszystkie przepier..olilem.Ktos mi moze wytlumaczyc jak ten zjebany system dziala? Wszystko wygrywam, trafiam do serii i dostaje naprawde jebanych idiotów bez rąk z ktorymi nie idzie wspolpracowac. Do serii sie gra zajebiscie a w niej samej wlasnie nie wiem jakby sie nie gralo to i tak gra sie 1 vs 5. I nie gadajcie ze sie nie roamuje do tych zjebów i nie oddaje killi i ze sie ma 200 farmy w 20 min. Takie gadki to ja tez znam. Zaloze sie ze gdybym zrobil nowe konto a chyba tak zrobie i mnie wywali do golda 3 przykladowo z normalnym mmr to i do diamentu mozna by bylo cisnac i ominac ten najwiekszy syf braz,silver. Tak to teraz mam walke z wiatrakami bo kur.a nie moge wygrac 1 gry na 9 a to jest juz na prawde żałosne i nawet prawdopodobienstwo jest obalone w tej chorej grze. Wydaje mi sie ze ten system ma na celu z kazda porazka dobierac coraz wiekszych bobów,afków,dcków,śmieci,greckiego ścierwa itp.Polowa community eune chodzi do gimnazjum lub podstawowki, grecy jebane lenie maja wolne od zbierania oliwek kappa i niszcza gry wszystkim ciagle tylko xaxaxa i kalecza angielski. Dobra podsumowujac. Co myslicie o lose streakach i dlaczego TYLKO w seriach mam noobow i wtedy zawsze przegrywam a poza seriami czemu ich jakos u mnie nie ma?

Czyli mam rozumiec ze nie mozesz wyjsc z bronzu/silvera a dajesz sobie szanse na diament? wooow

Ogolnie to polecam grac postaciami typu yi/fizz/ahri, mi tymi postaciami najlepiej szlo na niskich dywizjach bo np taki zed w late game nic nie robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...